Διάσημες παρουσίες στην απονομή του πλατινένιου άλμπουμ του Γιώργου Σαμπάνη! [pics]

Πλατινένιος έγινε ο Γιώργος Σαμπάνης και η τελευταία του δισκογραφική δουλειά “Λόγια που καίνε” και ο αγαπημένος ερμηνευτής το γιόρτασε με μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη συγκίνηση, τραγούδι και εκλεκτές παρουσίες στο Acro. Στο πλευρό του βρέθηκαν φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και συνεργάτες καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ήταν ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Έλλη Κοκκίνου, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Πάνος Κιάμος, ο Μύρωνας Στρατής, η Μελίνα Μακρή, η Θωμαΐς Απέργη και πολλοί ακόμη.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, που έχει ενθουσιάσει τους θαυμαστές του, με τα καινούρια τραγούδια του νέου άλμπουμ του και έχει καταγράψει εκατομμύρια επισκέψεων στο YouTube., αποτελεί αναμφίβολα έναν από τους πιο ταλαντούχος, επιτυχημένος και αγαπημένος τραγουδοποιός της νέας γενιάς.

Έτσι, καλλιτεχνικά συνεπής, αλλά και γεμάτος εκπλήξεις, κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2016 το δίσκο «Λόγια Που Καίνε», δύο χρόνια μετά το άλμπουμ – σταθμό «Μόνο Εξ Επαφής» που έβγαλε τεράστια hits και έγινε πλατινένιο. Ο καταπληκτικός συνθέτης και τραγουδιστής συνεργάζεται για μία ακόμη φορά με τη μοναδική και ιδιαίτερη στιχουργό – ποιήτρια Ελεάνα Βραχάλη και το γνωστό μουσικό παραγωγό Soumka. Το «Λόγια Που Καίνε» αποτελείται από δέκα συγκλονιστικά, χορευτικά, συγκινητικά, μεστά ποπ-ροκ τραγούδια που σάρωσαν στις προτιμήσεις του κοινού και στις ραδιοφωνικές συχνότητες και φυσικά έγινε… πλατινένιο!

Δες φωτογραφίες:

Έλλη Κοκκίνου

Μελίνα Ασλανίδου

Γιώργος Σαμπάνης, Αντώνης Ρέμος

Γιώργος Μαζωνάκης

Μελίνα Μακρή

Έλλη Κοκκίνου

Πάνος Κιάμος, Έλλη Κοκκίνου

Γιώργος Μαζωνάκης, Γιώργος Σαμπάνης

Δημήτρης Μακρυνιώτης, Βάσω Μαζωνάκη, Γιώργος Μαζωνάκης

Κώστας Σπυρόπουλος, Γιώργος Σαμπάνης

Μύρωνας Στρατής

Γιώργος Σαμπάνης, Μελίνα Μακρή, Νίκος Βουρλιώτης

Θωμαΐς Απέργη

Γιώργος Σαμπάνης

Ο Γιώργος Σαμπάνης με όλη την ομάδα του…

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More