Διάσημες παρουσίες στην επίσημη πρεμιέρα του «Chicago» στο Θέατρο Ολύμπια – «Μαρία Κάλλας»! Φωτογραφίες

Το θεαματικό Chicago, ένα από τα κορυφαία musicals όλων των εποχών, ανεβαίνει στο ιστορικό «Θέατρο Ολύμπια – Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας» σε παραγωγή της People Entertainment Group και σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Το παγκοσμίου φήμης έργο των Τζον Κάντερ, Φρεντ Εμπ και Μπομπ Φόσι υποστηρίζεται από ένα δυνατό cast ηθοποιών και πρόκειται για μία πραγματική υπερπαραγωγή με 34 συντελεστές επί σκηνής.

Το ρόλο της Roxie Hart αναλαμβάνει η Νάντια Μπουλέ, ενώ της Velma Kelly η Μαρία Διακοπαναγιώτου. Στο ρόλο του δικηγόρου Billy Flynn θα απολαύσουμε σε διπλή διανομή τον Αιμιλιανό Σταματάκη και τον Αργύρη Πανταζάρα. Ο Μίνως Θεοχάρης θα υποδυθεί τον Amos Hart ενώ τον ρόλο του Fred θα αναλάβει ο Γιάννης Ποιμενίδης. Στο ρόλο της Mama Morton η εξαιρετική Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Την απόδοση στα ελληνικά υπογράφει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, τη μουσική διδασκαλία και διεύθυνση ορχήστρας ο Αλέξιος Πρίφτης, τις χορογραφίες η Chali Jennings, τα σκηνικά σχεδιάζει ο Μανόλης Παντελιδάκης και τα κοστούμια ο Γιώργος Σεγρεδάκης.

Το βράδυ της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, με πλήθος κόσμου να δίνει το “παρών” και να χαρίζει το πιο θερμό χειροκρότημα στους συντελεστές της. Ο φωτογραφικός φακός τους TLIFE ήταν εκεί και εξασφάλισε πλούσιο υλικό.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More