Η Lily James είναι η νέα πρωταγωνίστρια του My Burberry Black! Και είναι… sooo sexy!

Το φθινόπωρο είναι ο μήνας λανσαρισμάτων ολοκαίνουριων αρωμάτων. Κι εκεί έξω θα βρεις σίγουρα το επόμενο άρωμά σου! Πιο συγκεκριμένα, αν ψάχνεις για κάτι πολύ, πολύ, πολύ sexy θα πρέπει να αναζητήσεις το ολοκαίνουρια My Burberry Black που αντλεί την έμπνευσή του από την μαύρη καμπαρντίνα του οίκου!

Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας είναι η βρετανίδα ηθοποιός Lily James (έχει παίξει σε ταινίες και σειρές όπως το Cinderella, Downtown Abbey, War and Peace και πολλές, πολλές ακόμη!) και η καμπάνια παρακάτω είναι ότι πιο sexy θα δεις σήμερα (έτσι, για να πάρεις μια μικρή γεύση από το πόσο sexy είναι και το ίδιο το άρωμα!).

Hint: στην αρχή του βίντεο φοράει τη θρυλική μαύρη καμπαρντίνα του οίκου, αλλά όχι και στο τέλος! Πάτησε play!

Last but not least: Μια δημιουργία του Διευθυντή Δημιουργικού τμήματος και Διευθύνοντος συμβούλου Christopher Bailey σε συνεργασία με τον διεθνώς αναγνωρισμένο αρωματοποιό Francis Kurkdjian, το άρωμα αντικατοπτρίζει το αισθησιακό άγγιγμα της μαύρης γκαμπαρντίνας Burberry σε γυμνό δέρμα.

Stay tuned! Έρχεται διαγωνισμό! Συντονίσου (και) την Δευτέρα στο TLIFE για να διεκδικήσεις ένα από τα δέκα ολοκαίνουρια και ultra sexy αρώματα My Burberry Black!

Read More

And More