Διάσημες παρουσίες στο εντυπωσιακό fashion show της Celia Kritharioti στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

“Όλοι μαζί για έναν σκοπό!”, ήταν το μότο της χθεσινής βραδιάς που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους βρέθηκαν στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για να παρακολουθήσουν την επίδειξη μόδας της διάσημης Ελληνίδας σχεδιάστριας Celia Kritharioti! Η επίδειξη έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με τα έσοδα από τις προσκλήσεις να διατίθενται στους σκοπούς του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας” και το fashion show ήταν… οσκαρικών προδιαγραφών.

Για πρώτη φορά το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διέθεσε τους χώρους του για μια επίδειξη μόδας και η Σίλια Κριθαριώτη, η οποία συμμετείχε στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι τον περασμένο Ιανουάριο, παρουσίασε ένα ξεχωριστό fashion show στην Αθήνα έπειτα από πολλά χρόνια. Το λιτό σκηνικό και η μοναδική θέα που είχαν οι προσκεκλημένοι από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο συμμάχησαν στο να δημιουργηθεί μια ιδιαίτερη βραδιά με πολύ μόδα και… φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Για τις ανάγκες του event ταξίδεψε ως την Ελλάδα, η διάσημη καλλονή Isabeli Fontana, που έχει πολύ φιλική σχέση με την Σίλια… Ενώ, στην πασαρέλα είδαμε και την κούκλα κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία Κωστοπούλου.

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλές διάσημες κυρίες από τους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας, αλλά και πρόσωπα της τηλεόρασης. Ανάμεσά τους ήταν η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η Τατιάνα Μπλάτνικ, η πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» Κατερίνα Παναγοπούλου, η Ιωάννα Μπούκη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Χρύσανθος Πανάς με την Έλενα Σύρακα, η Σάσα Σταμάτη, η Χαρά Καίσαρη, η Ρόη Αποστολοπούλου, η Βασιλική Τσεκούρα, η Άλκιστις Πρίνου, η Κατερίνα Λαλαούνη και πολλοί ακόμη,

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Κατερίνα Παναγοπούλου

Ιδιαίτερα συγκινημένη η Σίλια, μετά το τέλος της επίδειξης, ανέβασε στο Instagram ένα video από τη μαγική βραδιά και έγραψε: “Ήταν μαγικά. Σήμερα γιορτάσαμε τη ζωή και ενισχύσαμε το Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ”.

Δες φωτογραφίες:

Βασιλική Τσεκούρα, Τατιάνα Μπλάτνικ

Ιωάννα Μπούκη

Σάσα Σταμάτη, Αναστασία Περράκη

Σίλια Κριθαριώτη, Isabeli Fontana

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Χρύσανθος Πανάς, Έλενα Σύρακα

Βάσια Λόη

Στέλιος Καφαντάρης, Άντζελα Ισμαήλου, Σίλια Κριθαριώτη, Άρης Καβατζίκης

Isabeli Fantana

Σίσσυ Κωνσταντινίδου

Isabeli Fontana, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Τρύφωνας Σαμαράς

Νικολέτα Ράλλη

Στέλιος Καφαντάρης, Έλενα Μακρή Λυμπέρη

Ο μοναδικός Τρύφωνας Σαμαράς επιμελήθηκε το λουκ της Βραζιλιάνας καλλόνης

Ρόη Αποστολοπούλου

Χαρά Καίσαρη, Μαργαρίτα Σαραντοπούλου

Κατερίνα Λαλαούνη

Read More

And More