Διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός γίνεται η… “Cavewoman” και μας δείχνει τους κοιλιακούς της!

Είναι σέξι, εντυπωσιακή και μητέρα μιας πανέμορφης κόρης… Κι όμως μας εντυπωσιάζει με τους κοιλιακούς της! Ο λόγος για την Δήμητρα Παπαδήμα που αυτό το χειμώνα γίνεται η “Cavewoman” και έρχεται να ταράξει τα νερά. Πριν την πρεμιέρα της μάλιστα έκανε μια εντυπωσιακή φωτογράφηση και προκάλεσε πανικό!
H “Cavewoman” της Emma Peirson, η γυναίκα των σπηλαίων, ο απόλυτος φόβος των ανδρών, το πιο πολύπλοκο πλάσμα από την αρχή του πλανήτη έρχεται από τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Coronet. Μετά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει για 9 συνεχόμενα χρόνια η παράσταση «Caveman» έρχεται η γυναίκα των σπηλαίων, να … επαναφέρει τις ισορροπίες δίνοντας τη δική της απάντηση!

Μια γυναικεία εκδοχή της μάχης των φύλων εξαιρετικά αστεία και μπριόζικη, μια ευχάριστη ματιά στις σχέσεις δυο τόσο διαφορετικών πλασμάτων, που καλούνται να μοιράσουν τον πλανήτη, την χώρα, την πόλη και το χειρότερο: το ίδιο τους το ΣΠΙΤΙ!

Στο ρόλο της Cavewoman η Δήμητρα Παπαδήμα σε μια one-woman παράσταση, όπου απελπισμένα προσπαθεί να λύσει τον γόρδιο δεσμό του γάμου και της… συμβίωσης. Ένα έργο που απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες. Η σκηνοθεσία είναι του Κωνσταντίνου Κυριακού.

Λίγα λόγια για το έργο:
Η Μαίρη περνάει τις τελευταίες ώρες πριν το γάμο της με τον Μήτσο οπλισμένη με αρκετό θυμό. Το μόνο που του είπε ήταν “φύγε” κι εκείνος…. έφυγε!! Παράλληλα, προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της γιατί μόλις έχει μάθει ότι οι καλεσμένοι έχουν έρθει δυστυχώς μια ημέρα νωρίτερα και πρέπει να μπαλώσει… μια ευτυχισμένη σχέση!

Read More

And More