Διάσημη Ελληνίδα καλλονή έκανε αυτήν τη σέξι εμφάνιση στην πασαρέλα!

Είναι κούκλα, σέξι και φέτος κατέκτησε τον τίτλο της Μις Ευρώπη 2016. Η Μικαέλα Φωτιάδη είναι η σέξι Κρητικιά που κατέκτησε το Λίβανο, αλλά και την ελληνική πασαρέλα. Και αυτή ήταν η πιο αποκαλυπτική εμφάνισή της.

Με ένα μαύρο see through φόρεμα η διάσημη καλλονή περπάτησε στην Athens Xclusive Designers Week για τον οίκο μόδας “Kathy Heyndels” και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη. Το λαμπερό fashion show ήταν εμπνευσμένο από τις νέες τάσεις για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2016, στο πλαίσιο της ελληνικής εβδομάδας μόδας “Athens Exclusive Designers Week” και η Μικαέλα είχε την τιμητική της.

Η γνωστή καλλονή που πρόσφατα αποκάλυψε πως θα ήθελε να φύγει και στο εξωτερικό για καριέρα, έκλεψε τις εντυπώσεις. Σε συνέντευξή της η Μικαέλα είχε αποκαλύψει: “Ο στόχος μου είναι το εξωτερικό, θέλω να πάω στο L.A. και να δουλέψω, όμως η τηλεόραση θα μου άρεσε. Ξέρω ότι το να χτίσεις μια καριέρα στην τηλεόραση δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Τόσα παιδιά το σπουδάζουν, γιατί να τους πάρω τη θέση; Επειδή έχω ένα στέμμα και ένα χαμόγελο; Αν αξίζω για αυτή τη δουλειά, με χαρά να την κάνω!”.

Φωτογραφία: Πέτρος Χόντος

Read More

And More