Διάσημη ηθοποιός απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας!

Συγκίνηση και χαρά νιώθει η γνωστή ηθοποιός που κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να αποκτήσει το πρώτο της μωρό μέσω παρένθετης μητέρας. Η Amy Smart και ο σύζυγός της Carter Oosterhouse, που παντρεύτηκαν το 2011 προσπάθησαν πολύ να αποκτήσουν ένα βιολογικό παιδί, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ωστόσο, έξι χρόνια μετά το γάμο του, το διάσημο ζευγάρι κατάφερε να αποκτήσει μια πανέμορφη κορούλα, μέσω παρένθετης μητέρας. “Είναι μεγάλη η ευγνωμοσύνη και η ευχαρίστηση που νοιώθουμε καθώς υποδεχόμαστε το πρώτο μας παιδί, την κόρη μας Φλώρα. Τι ευλογημένος τρόπος να υποδέχεσαι το 2017. Ευχαριστώ τον Θεό για αυτή τη νέα και τόσο ξεχωριστή ζωή”, είχε αναφέρει η διάσημη μανούλα στα τέλη του Δεκέμβρη.

Τώρα, όμως, στο Instagram, ανέβασε μια φωτογραφία της μπέμπας της, λέγοντας δημόσια “ευχαριστώ” στην παρένθετη μητέρα. “Πριν ένα μήνα σαν σήμερα, 26 Δεκεμβρίου, η εκπληκτική κόρη μας ήρθε στον κόσμο. Νιώθω ευλογημένη που την κρατώ στα χέρια μου”, έγραψε κάτω από τη φωτογραφία η 40χρονη ηθοποιός και συνέχισε, “Μετά από πολλά δύσκολα χρόνια υπογονιμότητας, ευχαριστώ την ευγενική, τρυφερή και αγαπητή παρένθετη μητέρα που την κυοφόρησε αντί για εμένα!”

Read More

And More