Διάσημη ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μανούλα και συγκινεί με το μήνυμα για την κόρη της!

Μόλις πριν μερικές εβδομάδες γέννησε το πρώτο της παιδί και από εκείνη την ημέρα η ζωή της άλλαξε ολοκληρωτικά. Ο λόγος για την Καναδή ηθοποιό Shay Mitchell που επιτέλους κρατά στην αγκαλιά της την κορούλα της, καρπό του έρωτά της με τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της, Matte Babel. Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλής σειρά Pretty Little Liars είχε και μια ατυχή εγκυμοσύνη στο παρελθόν, ωστόσο κατάφερε να μείνει ξανά έγκυος και να γεννήσει το πρώτο της παιδάκι!

Πριν λίγες ώρες, η πανέμορφη Shay Mitchell δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία που ποζάρει αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της. Το τρυφερό στιγμιότυπο συνόδευσε με ένα αρκετά συγκινητικό κείμενο, μιλώντας για την μητρότητα, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και το όνομα της μικρής, το οποίο θα είναι Atlas Noa.

“Atlas Noa, στα 32 χρόνια της ζωής μου νόμιζα ότι είχα δει πολλά μέρη, είχα άπλετες εμπειρίες, γνώρισα αρκετούς ανθρώπους και ένιωσα αγάπη… μετά ήρθες εσύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε ιδέα πως είμαι ικανή να αγαπήσω τόσο πολύ κάτι, μέχρι την ημέρα που ήρθες. Ξυπνάω κάθε πρωί (και κάθε δύο τρεις ώρες), χωρίς ακόμη να πιστεύω ότι είσαι δικιά μου και εγώ δική σου. Ακόμη μαθαίνω για σένα… Απλά να ξέρεις, γλυκό μου κορίτσι. Ό,τι και να διαλέξεις να κάνεις σε αυτό τον κόσμο, όποιον και να διαλέξεις να αγαπήσεις, όπου και να πας πάντα θα είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστρια σου. Είμαι ήδη περήφανη να είμαι η μητέρα σου”, έγραψε χαρακτηριστικά και συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Read More

And More