Διάσημη ηθοποιός είναι για τρίτη φορά έγκυος!

Η Jessica Simpson πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς εκείνη και ο σύζυγος της Eric Jojnson πρόκειται να υποδεχθούν σε λίγους μήνες το τρίτο τους παιδί. Το ζευγάρι έχει ήδη δύο παιδάκια, την 6χρονη Maxwell Drew και τον 5χρονο Ace Knute. Η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα με  φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η πρώτη φωτογραφία απεικόνιζε τα δύο της παιδιά σε ένα πάρκο να κρατάνε 2 μπαλόνια και στην περιγραφή έγραψε: ”Έκπληξη!”. Οι followers της, μη καταλαβαίνοντας τι εννοεί, έσπευσαν να την ρωτήσουν.

Η απάντηση ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, όταν ανέβασε μια ακόμη φωτογραφία, όπου τα δύο μεγάλα παιδιά της κρατάνε χαμογελαστά πολλά ροζ μπαλόνια. Θέλοντας να ανακοινώσει επίσημα την τρίτη της εγκυμοσύνη, σχολίασε κάτω από την φωτογραφία: ”Αυτό το μικρό κορίτσι θα είναι το 5ο μέλος της οικογένειάς μας. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι στην ανακοίνωση αυτής της ευλογίας της ζωής”. Όπως ήταν λογικό, τα likes, τα σχόλια και οι ευχές άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Ωστόσο, η Jessica, προκειμένου να ευχαριστήσει στους θαυμαστές της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και μια τρίτη φωτογραφία. Αυτή τη φορά, φαινόταν η ίδια να κρατάει χαρούμενη την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Read More

And More