Διάσημη ηθοποιός παλεύει για την ζωή της μετά από τροχαίο δυστύχημα που πέθαναν οι γονείς της!

Τραγικές στιγμές βιώνει η Jessica Falkolt και η μόλις 21 ετών αδερφή της, Annabelle, οι οποίες παλεύουν για την ζωή τους, ύστερα από θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που συνέβη μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα. Η 28χρονη ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή μέσα από την δημοφιλή αυστραλιανή σαπουνόπερα Home and Away, έχασε και τους δύο γονείς της στο δυστύχημα, ενώ νεκρός βρέθηκε και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου που συγκρούστηκαν.

Η τραγωδία συνέβη, εχθές Τρίτη, στην λεγόμενη Boxing Day, η οποία είναι η μέρα που γιορτάζεται τόσο στην Αυστραλία, όσο και στην Μεγάλη Βρετανία, μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα. Η κατάσταση των δύο γυναικών είναι κρίσιμη, έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η αστυνομία ερευνά το αν ο 50χρονος οδηγός που συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της ηθοποιού, μίλαγε στο κινητό, με συνέπεια να προκαλέσει το θανατηφόρο δυστύχημα.

Οι πληροφορίες θέλουν τον 50χρονο οδηγό – το όνομα του πιστεύεται πως είναι Craig Anthony Whitall – να μπήκε στην αντίθετη λωρίδα του δρόμου, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν τα δύο αυτοκίνητα και στη συνέχεια να πιάσουν και τα δύο φωτιά. Τα πτώματα των γονιών της νεαρής ηθοποιού και της αδερφής της αναγνωρίστηκαν από τα δόντια τους, καθώς τα εγκαύματα ήταν αρκετά εκτεταμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του SBS.


Read More

And More