Διάσημη καλλονή μιλά για τη δύσκολη μάχη με τη βουλιμία!

Διάσημη καλλονή μιλά για τη δύσκολη μάχη με τη βουλιμία! | tlife.gr

Για το γάμο της που έγινε στο Παρίσι και τη σκοτεινή περίοδο της βουλιμίας μιλά η διάσημη καλλονή. Το εντυπωσιακό μοντέλο που έχει μεγαλώσει από μικρή στα φώτα της διασημότητας λόγω των διάσημων γονιών της, πάλεψε για 10 χρόνια με τη βουλιμία και αναγκάστηκε να ακολουθήσει ειδική αγωγή για να ξεπεράσει αυτό το σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο λόγος για την Zoe Kravitz, κόρη του Lenny Kravitz και της Lisa Bonet που πέρασε δύσκολες ώρες στο παρελθόν με την βουλιμία.

Το 31χρονο μοντέλο από τον Ιούνιο του 2019 είναι πλέον παντρεμένη με τον ηθοποιό Καρλ Γκλούσμαν. Ο γάμος έγινε στο Παρίσι και ήταν καλεσμένοι πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ και πλέον έφτασε η ώρα να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες από το γάμο της με τους θαυμαστές της.

«Είμαι συνηθισμένη από την οικογένεια μου να ζούμε σε διαφορετικές πόλεις, αλλά να μένουμε κοντά, καθώς ο καθένας έχει να κάνει τα δικά του πράγματα», είπε μιλώντας στο Elle Φεβρουαρίου 2020.

«Ο Καρλ έχει τη δική του καριέρα και πρέπει να επικεντρωθεί σ’ αυτό, αλλά είμαστε μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, και ξέρουμε που βρισκόμαστε. Το καλύτερο μέρος του γάμου είναι να μπορείς δίνεις τη μάχη και να ξέρεις ότι κανένας από τους δυο δεν πρόκειται να ανοίξει την πόρτα και να φύγει», είπε.

Η Zoe μίλησε και για τη ζωή της με τους γονείς της λέγοντας ότι αισθάνονταν μειονεκτικά έχοντας δύο διάσημους και όμορφους γονείς. «Ήμουν αδύναμη, μία απόλυτα φυσιολογική 15χρονη», δήλωσε και σύμφωνα με το περιοδικό η Zoe αγωνίστηκε με τη βουλιμία για περίπου 10 χρόνια και για να την ξεπεράσει ακολούθησε ειδική θεραπεία.

«Τώρα είμαι καλά» είπε στο Elle, «αλλά είμαι πολύ προσεκτική, πρόκειται για μια αρρώστια, και ποτέ δεν το ξεχνώ».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

READ more