Διάσημη καλλονή μπήκε στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης και παραμένει κορμάρα!

Μπήκε στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και τώρα άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης της. Η διάσημη καλλονή παραμένει κορμάρα, φωτογραφίζεται με μαγιό και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως σε τρεις μήνες θα γίνει μανούλα.

Ο λόγος φυσικά για την Bar Refaeli που έχει πάρει ελάχιστο βάρους στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και αναγκάστηκε να φωτογραφηθεί με το μαγιό για να φανεί η ελάχιστα φουσκωμένη κοιλιά της. Βλέπεις η τόση γυμναστική και διατροφή δεν πήγαν χαμένες…

Έτσι, το γνωστό μοντέλο από το Ισραήλ που παντρεύτηκε τον μεγιστάνα Adi Ezra αγαπά πολύ το νερό και την ηλιοθεραπεία και απολαμβάνει όμορφες στιγμές στην πισίνα.

#BARforhoodies

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Bar Refaeli (@barrefaeli) στις


Να σου θυμίσω βέβαια, πως εξίσου πρωτότυπος ήταν και ο τρόπος που ανακοίνωσε στους θαυμαστές της την εγκυμοσύνη της. Η Bar ανέβασε μια φωτογραφία με ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης στο Instagram και έγραψε πως το νέο έτος θα της φέρει ένα μωράκι.

Caught in action

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Bar Refaeli (@barrefaeli) στις


Ο γάμος της με τον Ezra έγινε το Σεπτέμβρη του 2015 και κόστισε 330.000 δολάρια. Η βραδιά ήταν μαγική και οι 300 καλεσμένοι που έδωσαν το παρών, ήταν τα άτομα που πραγματικά ήθελε το ζευγάρι στο πλευρό του.

Read More

And More