Διάσημη μαγείρισσα πάσχει από καρκίνο του μαστού – Θα υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή

Με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο του μαστού και θα υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή η διάσημη τηλεοπτική μαγείρισσα της Αμερικής Sandra Lee. Η γνωστή σεφ έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για όλα στην εκπομπή “Good Morning America”.
Η Sandra αποκάλυψε πως έμαθε τα δυσάρεστα νέα τον Μάρτη μετά το τέλος μιας φωτογράφισής της… “Με πήρε τηλέφωνο ο γιατρός και μου είπε ότι έχω καρκίνο του μαστού. Δεν έκλαψα καν, απλά είχα μείνει έκπληκτη. Έτσι γρήγορα αλλάζει η ζωή. Γυρίζει σαν μια δεκάρα. Δεν έχω πολλά περιθώρια”, είπε.

Η γκουρού του lifestyle, όπως την αποκαλούν, που έγινε γνωστή από την εκπομπή μαγειρικής “Semi-Homemade Cooking with Sandra Lee”, αλλά και τα περιοδικά με τις συνταγές της, εξομολογήθηκε πως μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της, ώστε να προτρέψει όλες τις γυναίκες να κάνουν προληπτικό έλεγχο.

“Ο καρκίνος χτυπά το σώμα σου, αλλά σε χτυπά και συναισθηματικά. Όμως, δεν θα τον αφήσω να μου κλέψει ούτε μία μέρα από την ευτυχία μου… Είμαι 48 χρονών, σε δύο χρόνια γίνομαι 50. Εάν περίμενα και δεν έκανα μαστογραφία, πιθανότατα να μην ήμουν εδώ τώρα”, είπε.

Read More

And More