Διάσημη τραγουδίστρια δίνει 1.500 ευρώ για το παιδικό καροτσάκι του μωρού της!

Την πρώτη κοινή της εμφάνιση με την μικρή της πριγκίπισσα έκανε η διάσημη τραγουδίστρια, μόλις τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της και τράβηξε τα βλέμματα με το πανάκριβο καροτσάκι που αγόρασε. Στην προσπάθειά της να μην λείψει τίποτα από το αγγελούδι της, η διάσημη μανούλα δεν δίστασε να αγοράσει στο μωρό της καροτσάκι που αγγίζει τα 1.500 ευρώ.
Ο λόγος για την Lilly Allen που μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε πριν δυο χρόνια, όταν απέβαλε στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, τώρα φαίνεται πως έχει ξετρελαθεί με την έλευση της μικρής Ethel.
Η γνωστή τραγουδίστρια που γέννησε τον Νοέμβρη έκανε την πρώτη δημόσια βόλτα της με την μικρή και δεν παρέλειψε να ανεβάσει μια φωτογραφία στο twitter. Η ίδια φαίνεται πως απόλαυσε την ηλιόλουστη μέρα και παρόλο που είχε καλά σκεπασμένη την μικρούλα, χωρίς να την εκθέσει στο φακό, αναφέρθηκε στο πανάκριβο Silver Cross καροτσάκι της, λέγοντας το πόσο στιλάτο είναι.
Σύμφωνα με την “Daily Mail”, πάντως δεν είναι σίγουρο, αν τελικά η Lilly έδωσε 1.500 ευρώ για το καροτσάκι ή αν ήταν ένα δώρο από την εταιρεία για λόγους promotion.


Η Lilly Allen με την μπέμπα της!


Από το γάμο της με τον Sam, τον περασμένο Ιούνη!

Read More

And More