Διάσημη τραγουδίστρια είπε το “ΝΑΙ” στον καλό της ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Μια μοναδική ρομαντική βραδιά πέρασε διάσημη τραγουδίστρια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αφού ο αγαπημένος της της έκανε πρόταση γάμου με το απαραίτητο λουλουδικό και το (ΠΙΟ) απαραίτητο μονόπετρο μπροστά σε μια εξωτική παραλία (την οποία δεν έχουμε ακόμη εξιχνιάσει στον παγκόσμιο χάρτη). Εκείνη φυσικά δέχτηε και το ανακοίνωση περιχαρής στο twitter.

Ο λόγος για την Christina Aguilera, που το 2014 τη βρίσκει αδυνατισμένη, κούκλα και ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή. Να λοιπόν τι πόσταρε πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter. Ζήτησε το χέρι μου και εγώ είπα… σημειώνει με νόημα στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο επί σειρά ετών σύντροφός της Matthew Rutler αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα με τη Sexy X-tina. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2010, όταν και γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Burlesque.

/
Η Christina πρωταγωνιστούσε και ο Matthew ασχολούνταν με την παραγωγή. Από τότε ο έρωτας τους ένωσε και όπως φαίνεται άνθισε και μεγάλωσε. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθοούμε η ώρα η καλή.

Για την ιστορία η Aguilera ήταν παντρεμένη με τον Jordan Bratman, με τον οποίο έχει αποκτήσει και έναν γιο, τον εξάχρονο Max. Μάλιστα όπως διαβάζουμε στην Huffigton Post το διαζύγιό τους βγήκε ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων το 2011! Σύμπτωση;

Read More

And More