Διάσημη τραγουδίστρια έκανε δώρο στον σύζυγό της το Kama Sutra κι εκείνος δεν πήρε τα χέρια του από πάνω της! Φωτογραφίες

Ούσα για πολλά χρόνια μία από τις “Spice girls“, η Mel Β, ξέρει πώς να κάνει πιο… spicy την ερωτική της ζωή. Και η διάσημη τραγουδίστρια φρόντισε να δώσει το μήνυμα για μια πιο “πικάντικη” ερωτική ζωή στον σύζυγό της Stephen Belafonte με έναν αποτελεσματικό τρόπο που δεν αφήνει περιθώριο σε παρερμηνείες. Ποιος είναι αυτός; Οι paparazzi απαθανάτισαν την Mel B ενώ του πρόσφερε μια τσάντα γεμάτη με βιβλία για το σεξ!

Ανάμεσα τους, το περίφημο αρχαίο ινδικό κείμενο του Kama Sutra αλλά και… “Το βιβλίο των μεγάλων οπισθίων” που ο σύζυγός της έδειχνε να περιεργάζεται για ώρα.

Πάντως το πλατύ χαμόγελο του Stephen Belafonte αλλά και η διαχυτικότητα με την οποία αγκάλιαζε αλλά και “πείραζε” την Mel B για τα δώρα που του έκανε έδειξαν πως πραγματικά εκτίμησε την κίνησή της.

Οι φωτογραφίες που τους δείχνουν χαμογελαστούς και πρόθυμους να ανανεώσουν την ερωτική τους ζωή έρχονται λίγο μετά τις φήμες που ήθελαν την 40χρονη τραγουδίστρια και τον σύζυγό της να αντιμετωπίζουν προβλήματα στον γάμο τους το προηγούμενο διάστημα.

Στα τέλη του περασμένου έτους δε, οργίαζαν οι φήμες για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με θύμα την Mel B που είχε διαψέυσει όμως και η κόρη της, που ζει μαζί με την τραγουδίστρια και τον πατριό της.

Πάντως οι τελευταίες φωτογραφίες του ζευγαριού “μαρτυρούν” ότι η μεταξύ τους σχέση βρίσκεται σε φάση… ανανέωσης.

Read More

And More