Διάσημη τραγουδίστρια έκανε πάρτι με… 30 άτομα εν μέσω πανδημίας! – Η δημόσια συγγνώμη στα social media (pic)

Για ακόμα μια φορά, βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων η πασίγνωστη τραγουδίστρια και η αφορμή δεν είναι τα τραγούδια της.

Ο λόγος για τη Rita Ora, η οποία θέλησε να γιορτάσει τα 30α γενέθλιά της σε πολυτελέστατο εστιατόριο στο Notting Hill του Λονδίνου, εν μέσω πανδημίας. Όπως μεταδίδει η εφημερίδα The Sun που εξασφάλισε τις εικόνες, η διάσημη τραγουδίστρια διοργάνωσε πάρτι και μαζί με τους 30 καλεσμένους της γιόρτασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλοι όσοι είχαν λάβει πρόσκληση, μπήκαν από την πίσω πόρτα, ενώ στην κεντρική είσοδο υπήρχαν άντρες ασφαλείας του καταστήματος.

Αμέσως, έγινε καταγγελία, οι αστυνομικοί έφτασαν, προσπάθησαν να μπουν στο μαγαζί από την μπροστινή είσοδο, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν η Cara και η Poppy Delevingne και ο Vas Morgan.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RITA ORA (@ritaora)

Οι χρήστες των social media δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός, με αποτέλεσμα η Rita Ora να αναγκαστεί να ζητήσει δημόσια συγγνώμη με ανάρτησή της.

«Γεια σας, Έκανα ένα μικρό πάρτι για να γιορτάσω τα 30α γενέθλιά μου. Ήταν μια απόφαση της στιγμής σε συνδυασμό με την παρεξήγηση πως ετοιμαζόμαστε να βγούμε από το lockdown και δεν θα υπήρχε πρόβλημα…

Λυπάμαι ειλικρινά που παρέβλεψα τους κανόνες και που έθεσα σε κίνδυνο την υγεία κάποιον ανθρώπων. Αυτό ήταν ένα σοβαρό κι αδικαιολόγητο λάθος. Μετά από ενημέρωση για τους περιορισμούς, κατάλαβα πόσο ανεύθυνες ήταν οι πράξεις μου και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη τους.

Νιώθω πολύ άσχημα, καθώς ενημερώθηκα από πρώτο χέρι για το πόσο πολύ έχουν μοχθήσει κάποιοι άνθρωποι για να ξεπεράσουμε αυτήν την ασθένεια και πόσες θυσίες έχει κάνει ο κόσμος και οι επιχειρηματίες, ώστε να παραμείνουμε ασφαλείς. Παρόλα αυτά, η πράξη μου ήταν λάθος και θέλω να απολογηθώ γι’ αυτήν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More