Διάσημο μοντέλο σκέφτεται να γίνει ξανά μάνα στα 43 της χρόνια

H Kate Moss έχει χαράξει μια λαμπρή καριέρα στο χώρο του modeling. Ακόμα και στα 43 της χρόνια, κλείνει μεγάλες συνεργασίες με διάσημους οίκους και σχεδιαστές, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να τα καταφέρει, ακόμα και αν ο χρόνος έχει επηρεάσει στο ελάχιστο την εξωτερική της εμφάνιση.

Η Kate έχει ήδη μια κόρη 14 ετών από τον πρώην σύντροφό του Τζέφερσον Χακ. Αυτό που επιθυμεί όμως είναι να κάνει ένα ακόμα. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε σχέση με τον 30χρόνο Νικολάι φον Μπίρσμπακ. Η αγάπη τους έγινε ακόμα πιο έντονη παρόλο που το ζευγάρι πέρασε αρκετούς μήνες χωριστά τον χειμώνα, όταν εκείνος μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης στις ΗΠΑ για να καταπολεμήσει, τον εθισμό του αλκοόλ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα της Sun οι δυο τους σκέφτονται σοβαρά την απόκτηση ενός παιδιού και έχουν αρχίσει να ψάχνουν ήδη ονόματα. ‘‘Η Κέιτ και ο Νικολάι είναι πολύ ευτυχισμένοι τώρα κι εκείνη λέει ότι θέλει να αποκτήσει το παιδί του. Δεν σχεδιάζουν όμως να παντρευτούν. Η Κέιτ θέλει πολύ να κάνουν μια προσπάθεια, αν και θα είναι μεγάλη για μαμά’’ ανέφεραν χαρακτηριστικά πηγές στην εφημερίδα.

Read More

And More