Διάσημο ζευγάρι της showbiz αρραβωνιάστηκε λίγο πριν αποκτήσει το πρώτο του παιδί!

Full in love είναι ο Jenna Dewan και ο Steve Kazee, αφού λίγο πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους θέλησαν να αρραβωνιαστούν. Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του έχοντας στο πλευρό του αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Ύστερα από περίπου ένα χρόνο κοινής πορείας οι δυο τους δεν θα μπορούσαν να φανταστούν κάτι καλύτερο για τη ζωή τους!

Την αποκάλυψη του ευχάριστου γεγονότος έκαναν οι ίδιοι μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς στο Instagram. Μπορεί γενικότερα το διάσημο ζευγάρι να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, όμως δεν γινόταν να μην μοιραστεί αυτή την ξεχωριστή στιγμή της κοινής του πορείας. “Μπορώ να πω με κάθε ειλικρίνεια ότι αυτή η μέρα ήταν μία από τις καλύτερες της ζωής μου”, σχολίασε μεταξύ άλλων η χαρούμενη ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Σχεδόν δύο χρόνια με τον δύσκολο χωρισμό της από τον  Channing Tatum, η Jenna Dewan είναι τρισευτυχισμένη με το νέο κεφάλαιο που έχει ανοίξει στη ζωή της. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη, την Everly.

Δες φωτογραφίες:

Με το καλό το μωράκι σας!

Read More

And More