Διάσημο ζευγάρι του Hollywood παίρνει διαζύγιο μετά από δύο χρόνια γάμου!

Σαν “βόμβα” έσκασε στα αμερικάνικα ειδησεογραφικά γραφεία, η είδηση πως ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς showbiz αποφάσισε να χωρίσει. Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του TMZ, ο ηθοποιός Justin Hartley  κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό του και επίσης ηθοποιό Chrishell Stause, μετά από μόλις δύο χρόνια γάμου. Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς “This is Us” επικαλέστηκε αγεφύρωτες διαφορές για να χωρίσει επίσημα από τη σύντροφό του και ηθοποιό της σαπουνόπερας “Days of Our Lives”.

Το περίεργο είναι ότι το ζευγάρι έκανε κοινές εμφανίσεις μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα και οι δυο τους φαίνονταν ότι τα πήγαιναν μια χαρά. Ο Justin και η Chrishell δεν είχαν παιδιά μαζί, οπότε δεν θα έχουν να λύσουν και θέματα επιμέλειας. Με νέο δημοσίευμα, πάντως, το TMZ αποκαλύπτει πως τα χαρτιά κατατέθηκαν τον Ιούλιο του 2019, ξαφνιάζοντας ακόμη περισσότερο τον κόσμο με αυτή την είδηση.

Ο γοητευτικός ηθοποιός στην κατάθεσή του δηλώνει ότι δεν πρόκειται να πληρώσει ούτε διατροφή στη σύζυγό του, αλλά ούτε και τα έξοδα του δικηγόρου της.

Read More

And More