Διάσημο ζευγάρι χωρίζει μετά από 7 χρόνια σχέσης – Τον παράτησε επειδή δεν την παντρεύεται

Χωριστούς δρόμους μετά από 7 χρόνια σχέσης και αμέτρητες κοινές εμφανίσεις και εκδηλώσεις αγάπης ακολουθούν πια η Nicole Scherzinger και ο οδηγός της Formula 1, Lewis Hamilton. Το ζευγάρι έδειχνε ερωτευμένο, αλλά η διάσημη τραγουδίστρια ήθελε γάμο και αυτό οδήγησε… στη ρήξη.
Η σχέση τους είχε τα πάνω και τα κάτω της και πολλές φορές έφθαναν στο χωρισμό, αλλά πάντα τα ξαναέβρισκαν. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, το πρώην μέλος των Pussycat Dolls δεν άντεξε άλλο και αποφάσισε πως ήρθε το τέλος. Έτσι, η Nicole παράτησε τον Lewis Hamilton, επειδή εκείνος αρνήθηκε να την παντρευτεί και να κάνουν μαζί οικογένεια.

“Το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά, αλλά τους τελευταίους μήνες τα πράγματα ήταν χειρότερα. Και τελικά η Nicole πήρε την απόφαση. Η τραγουδίστρια ήξερε ότι ο Lewis δεν σκόπευε να την παντρευτεί και άρχισε να σκέφτεται τι θα κάνει στο μέλλον”, αποκαλύπτει άνθρωπος από το περιβάλλον τους. Και κάπως έτσι, η στάση του κατά 6 χρόνια νεώτερου συντρόφου της και η επιθυμία της για οικογένεια, οδήγησαν στο χωρισμό!

Read More

And More