Διάσημο ζευγάρι χωρίζει ύστερα από 10 χρόνια σχέσης!

Παρά τις προσπάθειες για επανασύνδεση, η Anne Heche και ο James Tupper αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 10 χρόνια σχέσης. Οι δυο ηθοποιοί είχαν πρωταγωνιστήσει σε αρκετές επιτυχημένες σειρές, όπως το Men in Trees και The Brave. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον 8χρονο Atlas και έχει ορκιστεί ότι θα διατηρεί άριστες σχέσεις για χάρη του.

Η 48χρονη ηθοποιός, μάλιστα, έβγαλε ανακοίνωση για τον χωρισμό της με τον επί 10 χρόνια αγαπημένο της: “Ο James και εγώ έχουμε μοιραστεί μια υπέροχη ζωή μαζί και πολλές υπέροχες αναμνήσεις. Οι σχέσεις, όμως, αλλάζουν και ωριμάζουν, γι’ αυτό θα πάρουμε λίγο χρόνο χωριστά. Νοιαζόμαστε πάρα πολύ ο ένας για τον άλλον και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε τον γιο μας με αγάπη και αρμονία. Σας ευχαριστούμε όλους για την διακριτικότητά σας”.

Σύμφωνα με το Us Weekly, η Anne Heche έχει ήδη καταθέσει τα χαρτιά στο δικαστήριο για την κοινή επιμέλεια του γιου της με τον James Tupper. Μάλιστα, η ηθοποιός ζητάει από τον πρώην σύντροφό της να πληρώσει και το δικό της μερίδιο στα δικαστικά έξοδα. Μπορεί το πρώην ζευγάρι να ήταν μαζί για μία ολόκληρη δεκαετία, αλλά ποτέ δεν θέλησε να παντρευτεί, με την 48χρονη ηθοποιό να δηλώνει “αρραβωνιασμένη για πάντα”.

Κράτα το

Read More

And More