Διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες βοηθούν τη κοινωνική δράση για την ενίσχυση της παιδικής δυνατότητας

Διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες βοηθούν τη κοινωνική δράση για την ενίσχυση της παιδικής δυνατότητας | tlife.gr

20 καταξιωμένοι καλλιτέχνες και πάνω από 30 κορυφαίοι επαγγελματίες, συμμετέχουν στην ενέργεια αυτή, κάνοντας εφικτή μία εντυπωσιακή οπτικοποίηση των ιστοριών και των σύγχρονων συμβολισμών τους, και μας θυμίζουν πως στη δική μας ζωή, εμείς είμαστε οι αυθεντικοί ήρωες !

Με σημείο αναφοράς τους τους νέους ανθρώπους (παιδιά & εφήβους), αλλά και όσους διατηρούν την ενέργεια της νεανικότητας ζωντανή μέσα τους, το THE END Concept έχει ως σκοπό να εμπνεύσει όλους μας,  ότι μπορούμε να βάλουμε ένα τέλος σε όσα μας κρατούν πίσω στη ζωή, να επιλέξουμε και να έχουμε ακριβώς τη ζωή που θέλουμε, με μοναδικό οδηγό τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας!

12 σύγχρονα ζητήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας, και κυρίως οι νέοι άνθρωποι, αναπτύσσονται, αναλύονται και εξηγούνται επιστημονικά, με σκοπό να μας εξοπλίσουν με γνώση και δύναμη για να θέσουμε ένα ηχηρό «ΤΕΛΟΣ»!

12 σύγχρονες ιστορίες, γράφονται από πλήθος συγγραφέων, με έμπνευση από 12 κλασσικά παραμύθια, και μέσω νέων επίκαιρων συμβολισμών, «μιλούν» τη γλώσσα των νέων και τους δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την πλοκή τους, να ορίσουν την εξέλιξή τους, και να καθορίσουν το επιθυμητό τέλος τους!

Τα 12 κλασσικά παραμύθια που παρέχουν συμβολισμούς και τα 12 σύγχρονα θέματα που αναπτύσσονται:
Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων –> Εξαρτήσεις
Η Κοκκινοσκουφίτσα –> Κίνδυνοι Ίντερνετ
Η Μικρή Γοργόνα –> Στερεότυπα Φύλου
Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι –> Ρατσισμός
Κουασιμόδος & Σταχτοπούτα –> Εκφοβισμός
Αλαντίν –> Υλισμός
Ο Μόγλης –> Καταστροφή του Περιβάλλοντος
Η Πεντάμορφη & το Τέρας –> Επιφανειακές Σχέσεις
Χάνσελ & Γκρετέλ –> Ενδοοικογενειακή Βία
Η Ωραία Κοιμωμένη –> Κατάθλιψη
Ο Τζακ και η Φασολιά –> Ανασφάλεια για το Μέλλον
Ο Αυλητής του Χάμελιν –> Η επιρροή των Social Media

Στον πυρήνα όλου αυτού του concept, η μοναδική ιστορία του Αιώνιου Παιδιού, που με δυνατούς συμβολισμούς μας δείχνει πόσο υπέροχο μπορεί να γίνει το… «ταξίδι» της δικής μας ζωής, αν πιστέψουμε στον αυθεντικό εαυτό μας και δε σταματήσουμε να εξελίσσουμε το Παιδί μέσα μας!

Το κέντρο του φιλόδοξου αυτού εγχειρήματος βρίσκεται ένα σπουδαίο βιβλίο, ένα «εγχειρίδιο» γνώσης για τους μεγάλους και έμπνευσης για τους νεότερους. Το βιβλίο, το οποίο θα είναι σε λίγες ημέρες διαθέσιμο στην ηλεκτρονική του μορφή, συμβαδίζει απόλυτα με την εποχή και επιστρατεύει σύγχρονες τεχνολογίες (όπως αυτή του Augmented Reality) για να προσεγγίσει με ανατρεπτικό τρόπο τους νέους!

READ more