Διάσημοι Έλληνες στην avant premiere της παράστασης «Η Σκούπα» στο θεάτρο Γκλόρια! [pics]

Καινούργιο έργο, νέα παράσταση, με κοινό παρανομαστή την ενδιαφέρουσα πλοκή, τις έξυπνες ατάκες, το πολύ γέλιο, με τίτλο «Σκούπα» παρουσιάζει το συγγραφικό «δίδυμο» Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας, στο θέατρο «Γκλόρια». Πρόκειται για μία κωμωδία καταστάσεων με επίκεντρο την εργαζόμενη γυναίκα και την πολλαπλότητα των ρόλων της: Και εργαζόμενη, και μητέρα, και σύζυγος, και νοικοκυρά, και ερωμένη και… και… και…

Η ιστορία με πρωταγωνιστές τους: Σίλβια Δεληκούρα, Κατερίνα Ζαρίφη, Μελέτη Ηλία, Βίβιαν Κοντομάρη, Νίκη Λάμη, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρο Τσεκούρα, Παρθένα Χοροζίδου, εκτυλίσσεται σε μία εταιρεία συσκευασίας και εμπορίας νωπών φρούτων που υφίσταται όλα τα προβλήματα της οικονομικής λιτότητας . Οι υπάλληλοι είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης ενώ την ίδια στιγμή το «παντοδύναμο» αφεντικό  συνεχίζει να συμπεριφέρεται με τον πιο αυταρχικό και αντιπαθή τρόπο.

Η ιστορία ξεκινά όταν μία υπάλληλος καταλαβαίνει ότι το αφεντικό σκέπτεται να «φαλιρίσει» επίτηδες την εταιρεία και να πάρει τα κεφάλαιά της να τα βγάλει στο εξωτερικό και να αφήσει τους πάντες άνεργους. Εκεί αρχίζει ένας «μυστικός πόλεμος» ανάμεσα στους υπαλλήλους και στην εργοδοσία για να ακυρωθούν τα καταστροφικά σχέδια του αφεντικού. Μία «αλυσίδα» από απρόβλεπτες και κωμικές ανατροπές κάνει τη «Σκούπα» να σκορπίζει άπλετο γέλιο.

Εκτός από το έργο, ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας υπογράφουν τη σκηνοθεσία καθώς και τις μουσικές επιλογές που «ντύνουν» την παράσταση. Τα κοστούμια φιλοτέχνησε η  Έβελυν Σιούπη  και τα σκηνικά ο Ιούλιος Τζιάτας .

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η avant premiere της παράστασης, στην οποία το TLIFE είναι ένας από τους μεγάλους χορηγούς επικοινωνίας. Πλήθος κόσμου έδωσε το “παρών” στο θέατρο «Γκλόρια», όπου παρακολούθησε την ξεκαρδιστική παράσταση και καταχειροκρότησε τους ηθοποιούς, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής. Ο φωτογραφικός φακός μας βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τους Έλληνες celebrities κατά την άφιξή τους στον χώρο, αλλά και μετά το τέλος της παράστασης.

Δες τις φωτογραφίες:

Βίλλυ Θεοφάνους-Γιώργος Θεοφάνους

Χριστίνα Κοντοβά-Τζώνη Καλημέρης

Ευρυδίκη Βαλαβάνη-Κώστας Βασάλος

Μάνος Νιφλής-Ελισάβετ Μουτάφη

Δήμητρα Στογιάννη-Εύη Δαέλη

Αποστολία Ζώη

Γιώργος Χρανιώτης-Τραϊάνα Ανανία

Έλενα Κώνστα-Λάμπρος Κωνσταντάρας

Βίκυ Κάβουρα-Στέλιος Κρητικός-Σόφη Πασχάλη

Σύλβα Ακρίτα-Έλενα Ακρίτα-Γιώργος Κυρίτσης

Πηνελόπη Πιτσούλη

Εύα Σιμάτου-Αλέξης Σταμάτης

.Περικλής Λιανός-Ελένη Φίλιππα-Άννα Χατζησοφιά-Έλένη Κρίτα-Μιχάλης Ρέππας

Μανώλης Μητσιάς-Γιώργος Παπαχρήστος

Γιάννος Παπαευσταθίου-Σπύρος Μπιμπίλας-Περικλής Λιανός

Σήλια Κριθαριώτη

Παύλος Σταματόπουλος-Ηλίας Γκότσης-Κατερίνα Ζαρίφη-Κώστας Βασάλος-Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Παύλος Ευαγγελόπουλος-Μαίρη Σταυρακέλλη-Μάνος Ιωάννου

Μελέτης Ηλίας-Βίβιαν Κοντομάρη-Νίκη Λάμη-Ιωάννα Ασημακοπούλου

Μάρκος Γιακουμόγλου-Παρθένα Χοροζίδου

.Νίκη Λάμη-Δημήτρης Διαμαντίδης-Αντιγόνη Νάκα

Θέμις Βουτσινά-Μελέτης Ηλίας

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More