Διάσημοι γονείς στο θέατρο με τα παιδάκια τους [pics]

Μπορεί να διανύουμε τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη, όμως πολλές είναι οι θεατρικές παραστάσεις που κάνουν πρεμιέρα. Τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα στα παιδιά και οι γονείς το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Δεδομένου των έντονων ρυθμών ζωής της καθημερινότητας και των αμέτρητων υποχρεώσεων, οι γονείς δεν προλαβαίνουν να περάσουν όσο χρόνο θέλουν με τα αγγελούδια τους.

Έτσι λοιπόν, το Σαββατοκύριακο είναι η κατάλληλη ευκαιρία για ατέλειωτη οικογενειακή διασκέδαση. Το μεσημέρι της Κυριακής, οι celebrities πήραν τα παιδάκια τους από το χέρι και πήγαν στο θέατρο “Ελληνικός Κόσμος”, όπου ανεβαίνει η παράσταση “Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη”. Ανάμεσα τους διάσημους γονείς που έδωσαν το παρών με τα παιδάκια τους ήταν: ο Μελέτης Ηλίας με την σύζυγό του, Θέμιδα Βουτσινά, η Φαίη Ξυλά, η Φαίδρα Δρούκα, η Βίκυ Βολιώτη, η Βίλλυ Θεοφάνους και άλλοι.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Στο πρώτο μέρος της παράστασης παρουσιάζονται τα έργα «Η Ειρήνη» και οι «Αχαρνείς», τα οποία αναφέρονται στην «ειρήνη» και τον «πόλεμο», θέματα επίκαιρα και καθοριστικά για τον κόσμο μας. Στην «Ειρήνη» ο καλοκάγαθος Τρυγαίος προσπαθεί να απελευθερώσει την Ειρήνη από τη σπηλιά, όπου την έχει φυλακίσει ο Πόλεμος, ενώ στους «Αχαρνείς» ο ειρηνόφιλος Δικαιόπολις δίνει μάχη ενάντια στον πολεμοχαρή στρατηγό Λάμαχο. Στο δεύτερο μέρος, παρουσιάζεται «Ο Πλούτος», όπου ο Αριστοφάνης παραδίδει μαθήματα πολιτικής οικονομίας, καθώς ο ομώνυμος ήρωας είναι τυφλός και δεν βλέπει πού δίνει τα αγαθά του, με αποτέλεσμα να χαρίζει πλούτη στους κακούς. Όμως, όταν ξαναβρίσκει το φως του, γίνεται δίκαιος, κάνοντας μόνο τους καλούς να πλουτίσουν. Τέλος, παρουσιάζονται οι «Όρνιθες»: Δύο Αθηναίοι, ο Ευελπίδης και ο Πεισθέταιρος, απογοητευμένοι από τη ζωή της πόλης, ψάχνουν έναν ήσυχο τόπο. Πηγαίνουν στη χώρα των πουλιών, ιδρύουν μαζί μ’ αυτά μια φανταστική πολιτεία, την Ουρανούπολη, μια κοινωνία ελεύθερη, δίκαιη, με φαντασία, ανοιχτή για όλους στο όνειρο και τις ευκαιρίες.

Δες φωτογραφίες:

Δήμητρα Στογιάννη

Φαίη Ξυλά

Φαίδρα Δρούκα

Κατερίνα Μάντζιου

Μελέτης Ηλίας με την σύζυγό του Θέμιδα Βουτσινά

Βίλλυ Θεοφάνους

Βίκυ Βολιώτη

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More