Διάσημοι ηθοποιοί βρίσκουν τη… “Μελωδία της Ευτυχίας” τους! Φωτογραφίες

Τη “Μελωδία της Ευτυχίας” τους βρίσκουν και ετοιμάζονται να μοιραστούν με το κοινό η Ζέτα Δούκα, η Νάντια Κοντογεώργη, ο Αργύρης Αγγέλου και ο Άκης Σακελλαρίου. Οι τέσσερις τους μαζί με πολλά πολλά παιδιά θα γεμίσουν τη σκηνή του Παλλάς και θα φέρουν τα Χριστούγεννά από τις 6 Δεκεμβρίου.
Κατευθείαν από το “Κάτω Παρτάλι” η Νάντια Κοντογεώργη αναλαμβάνει το ρόλο της Μαρίας (που είχε ενσαρκώσει η (Τζούλι Άντριους) και εισβάλλει στη ζωή και το σπίτι του Πλοιάρχου Γκεόργκ Φον Τραπ (Άκης Σακελλαρίου). Η χημεία ανάμεσά τους είναι δυνατή από την πρώτη στιγμή με την “Μαρία” να κλέβει την καρδιά των επτά παιδιών του με την ηρεμία και την αγάπη της.

Τι θα γίνει όμως ανάμεσά τους, όταν στο πλευρό του πρωταγωνιστή είναι πάντα Βαρώνη Ελσα Σρέντερ (Ζέτα Δούκα) που ανακοινώνει και το γάμο τους;
Το πιο αγαπημένο μιούζικαλ όλων των εποχών με 45 άτομα επί σκηνής και ζωντανή ορχήστρα, ανεβαίνει στο Παλλάς σε σκηνοθεσία και απόδοση του κειμένου της Θέμιδας Μαρσέλλου και υπόσχεται μια παράσταση γεμάτη συγκίνηση…

Η Μελωδία της Ευτυχίας έχει βασιστεί στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Μαρίας Φον Τραπ, ενώ τη μουσική – που έγινε παγκοσμίως γνωστή – έχει γράψει ο Ρίτσαρντ Ρότζερς και τους στίχους ο Όσκαρ Χάμερσταϊν.
Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Βρισκόμαστε στην Αυστρία του 1930. Μια νεαρή και γεμάτη ζωντάνια κοπέλα η Μαρία (Νάντια Κοντογεώργη) έχει αποσυρθεί σε ένα μοναστήρι και φιλοδοξεί να γίνει μοναχή. Το ανήσυχο πνεύμα της όμως καθώς και η βαθιά αγάπη της για τη μουσική την εμποδίζουν να υπακούσει τους μοναστηριακούς κανόνες. Η Ηγουμένη του μοναστηριού στην προσπάθεια της να καταλάβει τι πραγματικά θέλει η Μαρία, την στέλνει ως γκουβερνάντα στο σπίτι του Πλοιάρχου Γκεόργκ Φον Τραπ (Άκης Σακελλαρίου) που, μετά το θάνατο της γυναίκας του, έχει μόνος του την φροντίδα των 7 παιδιών του. Ο Τραπ συμπεριφέρεται στα παιδιά του όπως στο πλήρωμα των πλοίων που διοικεί με αποτέλεσμα αυτά να έχουν γίνει απείθαρχα.

Τα παιδιά γοητεύονται από την υπομονετική, γλυκιά και χαρούμενη Μαρία. Η μουσική αρχίζει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή τους και το σπίτι του πλοιάρχου γεμίζει τραγούδια, φωνές και χαρά. Ο στενός φίλος της οικογένειας Μαξ Ντετ Βάιλερ (Αργύρης Αγγέλου) εντυπωσιάζεται από τις μουσικές δυνατότητες των παιδιών και τους κανονίζει μια σειρά από δημόσιες εμφανίσεις.

Ο πλοίαρχος επιστρέφει σε ένα από τα ταξίδια του έχοντας στο πλευρό του την Βαρώνη Ελσα Σρέντερ (Ζέτα Δούκα) και ανακοινώνει πως πρόκειται να την παντρευτεί. Η προοπτική του επερχόμενου γάμου κάνει τον πλοίαρχο και την Μαρία να συνειδητοποιήσουν ότι είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους. Η ιστορία θα τέλειωνε με ένα παραδοσιακό happy ending αν δεν μεσολαβούσε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Η Αυστρία είναι έτοιμη να υποταχθεί στη ναζιστική Γερμανία και ο πλοίαρχος καλείται να πολεμήσει στο ναυτικό.

Δες φωτογραφίες:

Ζέτα Δούκα

Αργύρης Αγγέλου, Ζέτα Δούκα

Νάντια Κοντογεώργη

Νάντια Κοντογεώργη, Άκης Σακελλαρίου

Όλοι οι συντελεστές της παράστασης

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164