Διάσημοι που επέλεξαν να φέρουν μόνοι τους στον κόσμο ένα παιδί!

Η είδηση έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο! Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έγινε μπαμπάς και μοιράστηκε τη χαρά του με τους συνεργάτες του στο Star. Η Τατιάνα μας μίλησε μέσα από το blog της για την συγκίνηση και τον ενθουσιασμό του.

Συναισθήματα που εκμυστηρεύτηκε και ο ίδιος μέσα από την εκπομπή του θέλοντας να ευχαριστήσει φίλους και γνωστούς που τον πήραν τηλέφωνο ή του έστειλαν μήνυμα για να τον συγχαρούν!

Το αξιοθαύμαστο παράδειγμα του Φώτη όμως έχουν ακολουθήσει κι άλλοι άντρες διάσημοι και μη που θέλησαν να γίνουν γονείς και επέλεξαν μία παρένθετη μητέρα για να το κάνουν! Ας δούμε κάποιους από αυτούς…

Με αυτή την λιτή ανακοίνωση ενημέρωσε ο διάσημος σχεδιαστής για τον ερχομό του γιου του, Alexander. Ο 52χρονος, που είναι από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στο χώρο της μόδας, είναι ζευγάρι με τον πρώην αρχισυντάκτη της Vogue Hommes International. Ο Tom Ford και ο Richard Buckley ήταν μαζί για περίπου 25 χρόνια όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος τους με την μέθοδο της παρένθετης μητέρας.

Με ιδιαίτερο τρόπο ανακοίνωσε και ο Cristiano Ronaldo ότι έγινε πατέρας. ο Πορτογάλος άσσος του ποδοσφαίρου το έγραψε στην σελίδα του στο facebook.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί με το Cristiano Ronaldo Junior -όπως βαφτίστηκε- και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει μπαμπά και γιο. Η σύντροφος του και γνωστό μοντέλο, Irina Shayk τον στήριξε στην απόφασή του αυτή. Eίχε γράψει στο δικό της facebook λίγο μετά την ανακοίνωση του αγαπημένου της: “Το αγόρι μου είναι πλέον πατέρας ενός παιδιού”.

Μπαμπάς με παρένθετη μητέρα επέλεξε να γίνει και ένας από τους πολύ αγαπημένους ηθοποιούς, ο Neil Patrick Harris ή αλλιώς Barney Stinson όπως είναι γνωστός από την δημοφιλή σειρά “How I met your mother”. Τον Αύγουστο του 2010 ανακοίνωσε πως μαζί με τον σύντροφό του David Burtka περιμένουν δίδυμα. Έγιναν γονείς με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας και συχνά τους βλέπουμε να κάνουν βόλτες γεμάτοι καμάρι με τον Gideon Scott και την Harper Grace.

Πολλές φορές σε αυτές τις εξόδους είναι και ο καλός τους φίλος Elton John με τα δικά του παιδιά. Ο διάσημος τραγουδιστής και ο σύντροφός του David Furnish, μόλις δυο χρόνια μετά τη γέννηση του μικρού τους πρίγκιπα έγιναν ξανά γονείς. Έδωσαν στον μικρό Zachary Levon αδερφάκι με παρένθετη μητέρα και είναι πολύ ευτυχισμένοι που μεγάλωσαν την οικογένειά τους.

Ο Ricky ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του ως γονιός και θα επενδύσει το υπόλοιπο της χρονιάς μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας με στόχο να αφιερώσει αυτό το διάστημα στα παιδιά του”, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του τραγουδιστή τον Αύγουστο του 2008. Ο Ricky Martin έγινε πατέρας δύο δίδυμων αγοριών με παρένθετη μητέρα και έγιναν το επίκεντρο του κόσμου του. Ο τραγουδιστής του “She Bangs!” και του “Living la Vida Loca” έγινε υπόδειγμα πατέρα και μεγαλώνει τους γιους του μαζί με τον σύντροφό του Carlos Gonzalez.

Δες παρακάτω τους διάσημους μπαμπάδες σε ευτυχισμένες στιγμές με τα παιδιά τους!

Read More

And More