Διάσημοι υποψήφοι που εκλέγονται, μιλούν στο TLIFE για τη νίκη τους!

Στα ψηφοδέλτια των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, είδαμε την υποψηφιότητα πολλών αστέρων της εγχώριας showbiz. Για πολλούς τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά, για άλλους όμως όχι… Το TLIFE επικοινώνησε με τους υποψηφίους που κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των ψηφοφόρων .

Απόστολος Γκλέτσος, Δήμος Στυλίδας

”Τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά. Είμαι 6 μονάδες μπροστά από το δεύτερο και πάμε για την επόμενη Κυριακή. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο γιατί οι εκλογές ξεκινάνε πάλι από το μηδέν. Στους ανθρώπους που με ψήφισαν και θα με ψηφίσουν δεν έχω να πω πολλά, απλά θέλω να τους βεβαιώσω πως θα δώσω όλη μου την ύπαρξη για να τους δικαιώσω μετά τις εκλογές”.

Κωνσταντάρας Δημήτρης, Δήμος Αθήνας

Τα επίσημα αποτελέσματα δεν έχουν βγει ακόμα αλλά παραδέχεται ότι μέχρι στιγμής τα πρώτα δείγματα είναι πάρα πολύ καλά. “Εγώ είμαι ευχαριστημένος. Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι σε κάποιες ομάδες είμαι πρώτος.”

Πρωτιά για τον Ηλία Ψινάκη στο Δήμο της Αθήνας

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα ο Ηλίας Ψινάκης έχει 5.000 ψήφους και είναι πρώτος με μεγάλη διαφορά. Οι συνεργάτες του μας αποκαλύπτουν ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα.

Nίκος Ψαρράς, Δήμος Αθήνας

Πετύχαμε τον γνωστό ηθοποιό να κάνει τα ψώνια γιατί όπως είπε προεκλογικά δεν υπήρχε καθόλου χρόνος! “Ακόμη δεν έχω πλήρη εικόνα. Όλα θα κριθούν την επόμενη Κυριακή. Από όσο γνωρίζω ως τώρα πάω αρκετά καλά. . Και αντιπολίτευση να βγούμε για μένα είναι το ίδιο πράγμα. Βέβαια αυτή η αναμονή για να γίνει το ξεκαθάρισμα, είναι οδυνηρή!”

Γιώργος Κατσαρός, Δήμος Αθηνας

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Δήμο Αθηναίων, με το συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη, “Αθήνα, Πόλη της ζωής μας”. Μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει 883 ψήφους.

Γιάννης Μπουλές, Δήμος Ναυπακτίας

Παρόλο που η Νάντια Μπουλέ δεν ήταν δίπλα στο μπαμπά της την ημέρα των εκλογών, εκείνος τα πήγε μιά χαρά!Κατάφερε να σημειώσει ποσοστό 32,6% έναντι του δεύτερου υποψηφίου Θανάση Παπαθανάση με τον οποίο πρόκειται να αναμετρηθεί και την επόμενη Κυριακή.

Βάσια Τριφύλλη, Δήμος Αθήνας

Από τα πρώτα αποτελέσματα μας είπε ότι πήγε πάρα πολύ καλά αλλά η ίδια μας είπε ότι περιμένει με αγωνία τα τελικά αποτελέσματα.

Για κάποιους άλλους εκπρόσωπους της showbiz η εκλογή δεν είναι και τόσο κοντά… Συγκεκριμένα η Άννα Βερούλη, ο Στέλιος Διονυσίου που είναι υποψήφιος στο Δήμο του Βύρωνα, ο δημοσιογράφος Φίλιππος Καμπούρης και ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ αναμένουν τα αποτελέσματα.

Δύσκολα είναι τα πράγματα και για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Άκη Ζήκο που μέχρι τώρα οι ψήφοι δεν είναι ικανοποιητικές. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έκανε οργανωμένο προεκλογικό αγώνα.

Οι δύο ηθοποιοί Βάσια Παναγοπούλου και Μαρία Γεωργιάδου που είναι υποψήφιες στο Δήμο Κηφισιάς- Εκάλης- Ερυθραίας με τον Συνδυασμό της Αγγελικής Συνοδινού “Πόλη Φως”, δεν γνωρίζουν ακριβή αποτελέσματα. Ωστόσο ο συνδυασμός που υποστηρίζουν βγήκε τρίτος.

Δες το βίντεο:

Read More

And More