Site icon TLIFE

Διάσημος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: “Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο για μένα!”

Είναι χείμαρρος σε κάθε του συνέντευξη, ακομπλεξάριστος. Μιλάει πάντα για όλους και για όλα χωρίς φόβο, χωρίς να κρύβεται από κάτι. Παράλληλα με τις πρόβες του για το «Sweet Charity», που θα ανέβει αυτό τον μήνα στο Badminton συμπρωταγωνιστώντας με τη Σμαράγδα Καρύδη, ο Μέμος Μπεγνής απολαμβάνει αυτή την περίοδο την επιτυχία του σίριαλ «το Δαχτυλίδι της Φωτιάς» στο Mega Ελλάδος, που εκτόξευσε τις μετοχές του στα ύψη.

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ

«Έχω ερωτευτεί πολύ και με έχουν ερωτευτεί αντίστοιχα πολύ. Δεν έχω παράπονο. Πόνεσα, έκλαψα, αγάπησα. Ποτέ δεν φαντάστηκα τη ζωή μου χωρίς τον έρωτα. Δε γίνεται. Ακόμα κι όταν δεν ήμουν με έναν άνθρωπο, ερωτευόμουν μια ιδέα, τη δουλειά μου, το οτιδήποτε. Ο έρωτας δεν είναι μόνο σεξουαλικός. Κάνω μία δουλειά πολύ δύσκολη. Δεν μπορούν να το αντιληφθούν όλοι αυτό και για πολλές σχέσεις μου ήταν δύσκολο. Χρειάζεται κατανόηση. Ως Σκορπιός, λένε ότι είμαι αυτοκαταστροφικός. Δεν νομίζω ότι είμαι σε μεγάλο βαθμό. Έχω ζήσει έντονα, αλλά σε λογικά πλαίσια. Κοίτα, είμαι παράξενος άνθρωπος στις σχέσεις μου. Δεν είμαι εύκολος σύντροφος, γιατί έχω στεγανά και περίεργες απόψεις. Εγώ προσπαθώ να δώσω στον άλλον να καταλάβει ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας έμαθαν να είναι. Δεν είναι, ας πούμε, η ζήλια δείγμα αγάπης ή η κτητικότητα δείγμα ενδιαφέροντος. Είναι φθοροποιά συναισθήματα αυτά. Αγάπη είναι να αφήνεις τον άλλον ελεύθερο».

ΤΟ ΣΕΞ

«Είναι υπερεκτιμημένο για μένα. Δεν είναι το κέντρο του κόσμου, ούτε το άλφα και το ωμέγα, όπως μας πλασάρουν. Εδώ φτάσαμε πια να μας οδηγούν τα περιοδικά στο πώς θα το κάνουμε! Ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον. Και σχέση να έχεις, δεν μπορείς να μείνεις για πάντα πιστός και να πηγαίνεις σε όλη σου τη ζωή μόνο με αυτόν τον άνθρωπο. Αυτό δεν μπορεί να γίνει. Είμαι οpen σε αυτό το πράγμα, καταλαβαίνω την απιστία. Δεν το θεωρώ κακό. Η απιστία είναι στη φύση μας – και δεν τη λέω απιστία, αλλά δοκιμάζεις κάτι διαφορετικό. Αν συμβεί καλώς να συμβεί. Ένα ξελαμπικάρισμα είναι. Δεν πιστεύω ότι προδίδεις τον άλλον έτσι, με αυτό τον τρόπο. Το ιδανικό βέβαια είναι να έχεις χημεία με τον σύντροφό σου και να περνάς καλά μαζί του, αυτό είναι πολύ όμορφο».

Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

«Δεν είμαι άθεος, αλλά άθρησκος. Έχω κακή σχέση με τη θρησκεία. Είναι το όπιο του λαού και μία εφεύρεση για να κρατάει τους ανθρώπους στον σκοταδισμό… Δεν πιστεύω σε καμία θρησκεία. Παραδέχομαι τον Χριστό, πιστεύω σε αυτόν. Όπως πιστεύω στον Βούδα και στον Μωάμεθ. Πιστεύω σε αυτές τις ενέργειες. Είναι τεράστιοι όλοι αυτοί, έχουν φτάσει σε μεγάλα σημεία καταπάτησης του “εγώ”, έχουν πει σπουδαία πράγματα. Είναι σε ανώτερα επίπεδα. Πιστεύω σε αυτές τις ενέργειες, αλλά δεν τις βάζω σε θρησκευτικές φόρμες».

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!


© 2024 tlife.gr