Διάσημος Έλληνας ηθοποιός παίζει πιάνο… γυμνός στη σκηνή!

Είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός, τον έχουμε γνωρίσει μέσα από πρωταγωνιστικούς ρόλους στις σειρές “Ταμάμ” και “Με τα παντελόνια κάτω”, πρόσφατα μάθαμε πως είναι αδελφός γνωστού τραγουδιστή και τώρα κάνει την ανατροπή στο θέατρο Πόρτα, όπου εμφανίζεται γυμνός στη σκηνή… παίζοντας πιάνο! Ο ταλαντούχος ηθοποιός που την περασμένη χρονιά ήταν υποψήφιος για το βραβείο “Δημήτρης Χορν” με τον ρόλο του Άμλετ… ταράζει τα νερά συμμετέχοντας στην παράσταση “Ιδιοτροπίες της Μαριάννας”.
Ο λόγος φυσικά για τον Ντένη Μακρή, τον αδελφό του Άρη Μακρή από τους Boys and Noise για τον οποίο στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει και φήμες πως είναι το αγόρι της Demy. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός δεν είχαν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα, με τον εκείνον να αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή.

Και μπορεί το μυστήριο γύρω από το ειδύλλιο να μην αποκαλύφθηκε, ο Ντένης Μακρής όμως είναι και πάλι στα φώτα της δημοσιότητας για τον ανατρεπτικό του ρόλο στο θέατρο Πόρτα, όπου εμφανίζεται ολόγυμνος στη σκηνή.
Η παράσταση αποτελέι αριστούργημα του Γάλλου ρομαντικού ποιητή και συγγραφέα του 19ου αιώνα, Αλφρέ Ντε Μυσσέ. Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου με τους Ξένια Καλογεροπούλου, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Χρήστο Σαπουντζή, Γιώργο Παπαγεωργίου, Ντένη Μακρή, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο, Παντελή Βασιλόπουλο.

Η παράσταση του “τρομερού παιδιού” του γαλλικού ρομαντισμού, καταγράφει με συγκίνηση και λεπτό χιούμορ τους στρόβιλους της ερωτικής δίνης μέσα στην οποία περιπλέκονται ένα ή και περισσότερα ερωτικά τρίγωνα. Πρόκειται για ένα έργο αντισυμβατικό και τολμηρό που ταυτόχρονα δικαιώνει τον όρο “κλασικό” μέσα από την ορμητική δύναμη της ιδιάζουσας ποιητικότητάς του και την αγέραστη πρωτοτυπία του.


Στο τέλος της παράστασης ο Ντένης Μακρής με την Μαριλίτα Παναγιωτοπούλου

Read More

And More