Διάσημος ηθοποιός βρισκόταν σε απομόνωση 12 ημέρες και δεν πήρε χαμπάρι τον κορονοϊό!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Jared Leto βρισκόταν για 12 ολόκληρες μέρες στην έρημο κάνοντας διαλογισμό, χωρίς κινητό και πρόσβαση στο διαδίκτυο, με συνέπεια να μην έχει ιδέα για την εξάπλωση του κορονοϊού σε όλο τον κόσμο. Τώρα που βγήκε, όπως καταλαβαίνεις, ο διάσημος ηθοποιός και τραγουδιστής έχει μείνει άναυδος!

Μπορεί οι κυβερνήσεις σε όλα τα κράτη του κόσμου να λαμβάνουν έκτακτα μέτρα προφύλαξης του κοινού από την πανδημία, ο Jared Leto, όμως, δεν γνώριζε απολύτως τίποτα. Μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, ο ηθοποιός ανέφερε: «Πριν από 12 μέρες άρχισα έναν σιωπηλό διαλογισμό στην έρημο. Ήμασταν τελείως απομονωμένοι, χωρίς τηλέφωνο, χωρίς επικοινωνία κλπ. Δεν είχαμε ιδέα τι συμβαίνει έξω από την εγκατάσταση».

Σε ένα δεύτερο tweet, ο Jared Leto έγραψε πως «Βγήκαμε χθες σε έναν τελείως διαφορετικό κόσμο» και πρόσθεσε: «Έναν κόσμο που έχει αλλάξει για πάντα. Ανατριχιαστικό – το λιγότερο που μπορώ να πω. Παίρνω μηνύματα από φίλους και συγγενείς από όλο τον κόσμο και προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει».

«Ελπίζω εσείς και οι δικοί σας να είστε καλά. Στέλνω θετική ενέργεια σε όλους. Μείνετε σπίτια σας. Μείνετε ασφαλείς».

Read More

And More