Διάσημος παρουσιαστής ανέβηκε τα σκαλιά του Δημαρχείου με την έγκυο σύντροφό του!

Γάμος με πολλά απρόοπτα για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη. Ο παρουσιαστής του Epsilon και συνεργάτης της Χριστίνας Λαμπίρη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την επί δυο χρόνια σύντροφό του Μαρία Δήμου και έλαμπε από χαρά. Το ζευγάρι μάλιστα, σε λίγο καιρό θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί που θα είναι κοριτσάκι.
Ο γάμος τους έγινε στο Δημαρχείο Μαραθώνα, με τον Δήμαρχο Ηλία Ψινάκη να κλέβει για μια ακόμη φορά την παράσταση με το χιούμορ του… Ενώ, στο πλευρό του ζευγαριού βρέθηκε και η καλή τους φίλη Χριστίνα Λαμπίρη με τον σύζυγό της.

Ωστόσο, ο γάμος είχε και τα απρόοπτα… μιας και ο γαμπρός ήταν αυτός που έφθασε τελευταίος στο γάμο, με την νύφη να τον περιμένει. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο “Με το Καλημέρα’ δεν είχε καμιά πρόθεση να στήσει την έγκυο σύζυγό του πια, απλώς δεν υπολόγισε σωστά την κίνηση και καθυστέρησε καθώς μετακινήθηκε με το αυτοκίνητο από την Αθήνα στο Μαραθώνα. Όπως είπε μάλιστα, ο γαμπρός, η Μαρία του έφθασε νωρίτερα από εκείνον στο δημαρχείο και αναγκάστηκε να τον περιμένει!

Δες φωτογραφίες από το γάμο:

Read More

And More