Διάσημος ποδοσφαιριστής απάτησε την έγκυο γυναίκα του με call girl!

Ο γάμος του γνωστού ποδοσφαιριστή Wayne Rooney περνάει κρίση, μετά την αποκάλυψη ότι είχε σειρά συναντήσεων με μια πόρνη, όσο η γυναίκα του Coleen ήταν έγκυος.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από δύο χρόνια, ύστερα από έξι χρόνια σχέσης αλλά ο γάμος τους φαίνεται πως δύσκολα θα επιβιώσει μετά τις λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο άσος της Μάντσεστερ και της Εθνικής Αγγλίας φέρεται να συνευρέθηκε με τη Jennifer Thompson, επτά φορές σε διάστημα τεσσάρων μηνών.


Η Jennifer Thompson που ισχυρίζεται ότι έκανε πληρωμένο σεξ με τον ποδοσφαιριστή.

Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται το 21 ετών call girl που αμείβεται με 1200 στερλίνες για κάθε νύχτα “υπηρεσιών”. H Thompson εκτός των άλλων, υποστηρίζει πως ο διάσημος ποδοσφαιριστής την κάλεσε ακόμη και στο σπίτι στο οποίο διαμένει με τη γυναίκα του, όσο εκείνη απουσίαζε.

Οι δικηγόροι του προσπάθησαν να αντικρούσουν τους ισχυρισμούς της κοπέλας, όμως ο Rooney έχει κακό προηγούμενο. Παλαιότερα είχε αποκαλυφθεί πως σε ηλικία 16 ετών επισκεπτόταν οίκους ανοχής στο Liverpool όπου και έκανε σεξ με πόρνες.

Η Coleen που τότε τον είχε συγχωρήσει για τα παραστρατήματα του, έγραφε στην αυτοβιογραφία της: ” Ημουν τόσο αναστατωμένη που το κεφάλι μου νόμιζα ότι θα σπάσει. Η αλήθεια είναι, και δεν το έχω ξαναπεί ποτέ αυτό, ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα ποτέ κοιμηθεί με τον Wayne”.

Ωστόσο, από τότε μάλλον έχουν αλλάξει πολλά. Σύμφωνα μάλιστα με την αγγλική Mirror, ο Rooney φαίνεται να εξομολογήθηκε σε οικογενειακή τους φίλη χθες:’ Η ζωή μου είναι ερείπια, είμαι τόσο χαζός. Η Coleen δεν θα με συγχωρήσει αυτή τη φορά. Θα με χωρίσει…”

Η Coleen τον Αύγουστο του 2009, όταν ήταν έγκυος στο γιο του Rooney.

Μένει να δούμε πως θα αντιδράσει στις νέες αποκαλύψεις η σύζυγος του και αν θα δείξει την ίδια μεγαλοψυχία με την πρώτη φορά.

Read More

And More