Διάσημος ποδοσφαιριστής κατηγορείται για παρενόχληση ανηλίκου

Ο Γάλλος άσσος της Real Madrid, φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση αποστολής άσεμνου φωτογραφικού υλικού σε 14χρονο κορίτσι. Κι αν ο ίδιος αρνείται κάθε σχέση με το περιστατικό, φαίνεται να τον καίει αριθμός τηλεφώνου από όπου και εστάλησαν τα μηνύματα και ανήκει στα εταιρικά τηλέφωνα της ισπανικής ομάδας.

Η υπόθεση ήρθε στο φως αφού η 14χρονη κοπέλα ξεκίνησε να μιλάει στο chat του Facebook με έναν άνδρα με το όνομα του ποδοσφαιριστή. Πολύ σύντομα το κορίτσι μίλησε στους γονείς του για τα περίεργα μηνύματα που έλαβε από τον συγκεκριμένο άνδρα. Η οικογένεια της κατήγγειλε στην αστυνομία πως έλαβε μια σειρά από πρόστυχα μηνύματα, αλλά και μια φωτογραφία με τα απόκρυφα ενός άνδρα.

Στην συζήτηση που είχαν στο facebook, η νεαρή κοπέλα ισχυρίζεται πως ο “Benzema” της μιλούσε για την ομάδα ποδοσφαίρου όπου ανήκει, αλλά και το ταξίδι του στο νησί από το οποίο το κορίτσι κατάγεται, το Reunion. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του εμπλέκεται σε σεξουαλικά σκάνδαλα. Μόλις πριν ένα χρόνο είχε κατηγορηθεί για
σεξουλικές σχέσεις με ανήλικη ιερόδουλο στο Παρίσι.

Ο ίδιος πάντως αρνήθηκε και αυτή τη φορά κάθε κατηγορία, ισχυριζόμενος πως προφανώς κάποιος έκλεψε την ηλεκτρονική του ταυτότητα στο facebook. Οι αρχές του μικρού νησιού στα ανατολικά της Αφρικής – το οποίο και θεωρείται γαλλικό έδαφος – του απένειμαν κατηγορίες για διαφθορά ανηλίκου και ανακάλυψαν μετά από έρευνα πως το τηλέφωνο ανήκει στην ομάδα της Real!

Read More

And More