Διάσημος πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ κάνει διακοπές στο Σούνιο! [pics]

Διάσημος πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ κάνει διακοπές στο Σούνιο! [pics] | tlife.gr

Είναι πρώην μοντέλο και ένας από τους πιο περιζήτητους σταρ της διεθνούς showbiz. Ο Αυστραλός πρωταγωνιστής της σειράς Vikings, Travis Fimmel, βρίσκεται στην Ελλάδα και κάνει τις διακοπές του στο Σούνιο. Αυτές τις μέρες φιλοξενείται σε ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της περιοχής και δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media.

Χαλαρός και χαμογελαστός, ο Travis Fimmel απόλαυσε τον ήλιο και τη βόλτα στη θάλασσα και έδειξε να απολαμβάνει όμορφες στιγμές στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο που έμεινε!

Ο Fimmel ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο, όταν ο συγκάτοικος του Matthew Anderson, ένας ανιχνευτής ταλέντων για το περίφημο πρακτορείο μοντέλων Chadwick, τον παρατήρησε, σε μια περίοδο που γυμναζόταν σε ένα γυμναστήριο στο προάστιο Hawthorn της Μελβούρνης.

A post shared by Travis Fimmel (@fimmeltravis) on

Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσω της πετυχημένης καμπάνιας του Calvin Clein, ως συμπρωταγωνιστής του Patrick Swayze στην τηλεοπτική σειρά The Beast και μέσω του ρόλου του ως ο βασιλιάς του Βίκινγκ, Ράγκναρ Λοθμπροκ, στη σειρά του History Channel. Και φυσικά συμμετείχε στην ταινία: “The Experiment” που είχε σκηνοθετήσει ο δημιουργός της σειράς Prison Break!

A post shared by Travis Fimmel (@fimmeltravis) on

@grecotelpallasathena

A post shared by Travis Fimmel (@fimmeltravis) on

Thank you! @grecotelcapesounio #grecotelcapesounio

A post shared by Travis Fimmel (@fimmeltravis) on

READ more