Διάσημος τραγουδιστής είναι ερωτευμένος με την κολλητή της νεκρής συζύγου του!

Το θάνατο της συζύγου του Peaches Geldof φαίνεται πως ξεπερνά στην αγκαλιά της κολλητής της φίλης Daisy Lowe, ο τραγουδιστής Thomas Cohen. Η κόρη του Bob Geldof πέθανε τον Απρίλη του 2014 από υπερβολική δόση ναρκωτικών αφήνοντας πίσω δυο παιδιά – τον Astala και την Phaedra – και έναν σύζυγο συντετριμμένο.
Δυο χρόνια μετά το μοιραίο, όμως, η οικογένεια της Peaches και ο χήρος Thomas φαίνεται πως χαμογελούν ξανά. Αιτία; Η καλή φίλη της Peaches, Daisy Lowe που όλο αυτό το διάστημα στάθηκε στο πλευρό του Thomas και τον βοήθησε (μαζί με όλη την οικογένεια) να ξεπεράσει τη μεγάλη απώλεια.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 25χρονος ρόκερ και το 26χρονο μοντέλο, είναι ζευγάρι από τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ πρόσφατα οι παπαράτσι τους τσάκωσαν να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά. Μάλιστα, η σχέση τους φαίνεται πως γίνεται όλο και πιο επίσημη, με την Daisy να γνωρίζει τον Thomas στον πατέρα της Gavin Rossdale. Το ζευγάρι, λέγεται ότι πέρασε και τις γιορτές μαζί στο Μαϊάμι, έχοντας κοντά τους και την αδελφή της Peaches, την Pixie – που εγκρίνει το δεσμό τους!

Αυτό που προκαλεί πάντως εντύπωση είναι πως τον Σεπτέμβρη του 2015 είχαμε δει τον χήρο της Peaches σε ύποπτα τρυφερά τετ α τετ με την ετεροθαλή αδελφή της νεκρής γυναίκας του (δες εδώ φωτογραφίες) και τώρα μαθαίνουμε πως έχει σχέση με την κολλητή της…

Read More

And More