Διάσημος ζεν πρεμιέ θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας!

Εδώ και μερικές μέρες, κάνουν το γύρο του διαδικτύου διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν τον πρωταγωνιστή του “Fifty Shades of Grey”, Jamie Dornan να ετοιμάζεται να γίνει για τρίτη φορά πατέρας. Ο γοητευτικός ηθοποιός και η όμορφη σύζυγός του Amelie Warner έχουν ήδη δύο κορίτσια, την πέντε ετών Dulcia και την δύο ετών Elva. To ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2013 και παρά τις φήμες περί χωρισμού ο έρωτάς του όλο και δυναμώνει και η οικογενειακή του ευτυχία συνεχώς μεγαλώνει.

Η συμμετοχή του γοητευτικού ηθοποιού στην πιο πολυσυζητημένη ταινία αποτέλεσε αφενός σταθμό στην καριέρα του, αφού η αναγνωρισιμότητα που κέρδισε είναι σημαντική για το επαγγελματικό του μέλλον αλλά αφετέρου “τάραξε” την σχέση του με την σύζυγό του.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε βραδινή εκπομπή και εξέπληξε το κοινό, η γυναίκα του δεν κατάφερε να δει τις ταινίες καθώς δεν άντεχε να βλέπει τον σύζυγό της να ερωτοτροπεί με κάποια άλλη.

Όσον αφορά τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη κανένα μέλος της οικογένειας δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το χαρμόσυνο γεγονός.

Read More

And More