Διαβάστε τις αλλαγές που έρχονται στο “Just” και τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε χθες !

Αν νομίζετε πως τα έχετε δει όλα στο “Just the two of us” απατάσθε ! Απο την ερχόμενη Κυριακή, έρχονται Megaλες αλλαγές στο πολυσυζητημένο σόου. Αλλαγές οι οποίες θα κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την ζωή των διαγωνιζομένων.

Βλέπετε, αισίως πια έχουμε μπει στην τελική ευθεία του σόου και τα ζευγάρια που έχουν μείνει είναι μόλις πέντε. Ετσι απο την ερχόμενη εβδομάδα, θα βλέπουμε πια τα ζευγάρια να διαγωνίζονται όχι σε ένα, αλλά σε δύο τραγούδια. Το ένα μάλιστα κομμάτι απο τα δύο, δεν θα επιλέγεται απο την παραγωγή, αλλά απο τους ίδιους τους παίκτες.

Κατά τα άλλα ; Να πούμε για την τηλεοπτική ιστορία πως χθες απο το σόου του Mega αποχώρησε ο… φωτογενής πολίτσας ! Με άλλα λόγια; Ο Αντώνης Βλοντάκης μαζί με την Ραλλία Χρηστίδου, οι οποίοι βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με το δίδυμο Μπεκατώρου – Χολίδη, αλλά όπως φαίνεται, το σκέρτσο της Μαρίας τους έσωσε για ακόμα μία φορά !

Τέλος στην αναμέτρηση με τον “Μεγάλο Αδελφό” ,εννοείται πως το “Just” ήταν αυτό που σάρωσε σημειώνοντας κατά μέσο όρο 28,6% ποσοστό τηλεθέασης, ενώ το “Big Brother” έφτασε το 16,8% !

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164