Διαζύγιο για διάσημη ηθοποιό μετά από τέσσερα χρόνια γάμου!

Διαζύγιο για διάσημη ηθοποιό μετά από τέσσερα χρόνια γάμου! | tlife.gr

Και επίσημα ελεύθερη είναι η γνωστή ηθοποιός Yolanda Hadid. Η μητέρα της Gigi και της Bella Haddid ανακοίνωσε πριν από δυο χρόνια ότι χωρίζει με τον επί τέσσερα χρόνια σύζυγό της David Foster και τώρα εκδόθηκε και η επίσημη απόφαση του δικαστηρίου.

Το ζευγάρι ήταν μαζί εδώ και εννιά χρόνια και τα τέσσερα τελευταία της κοινής τους πορείας είχαν παντρευτεί. Ωστόσο, η διάγνωση της ασθένειας Lyme στην διάσημη σταρ και πρωταγωνίστρια του “Real Housewives of Beverlly Hills” έφερε τα πάνω κάτω στο γάμο της με τον δεύτερο σύζυγό της – μετά των πατέρα των παιδιών της.

“Έχω αρχίσει να πιστεύω πως ο David δεν είναι χαρούμενος με το γεγονός ότι δεν μπορώ να κάνω πια ό,τι και στο παρελθόν. Μπορεί να δίνουμε μάχη και να το προσπαθούμε, αλλά εγώ έχω αλλάξει. Δεν είμαι η ευχάριστη γυναίκα που είχε γνωρίσει, αλλά η άρρωστη σύζυγός του”, είχε δηλώσει λίγο καιρό μετά τη διάγνωση της ασθένειάς της το 2012, δείχνοντας πως τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους, είχαν εμφανιστεί!

Ο χωρισμός τους ήρθε το 2015, όταν πια και οι δυο είδαν πως δεν μπορούν να ζήσουν άλλο μαζί. “Δυστυχώς αποφασίσαμε να τραβήξουμε δρόμους χωριστούς. Μοιραστήκαμε 9 πανέμορφα χρόνια μαζί. Κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου ζήσαμε αγάπη, έρωτα, φιλία και όμορφες στιγμές”, είχε αποκαλύψει η Yolanda Hadid μετακομίζοντας στην Νέα Υόρκη για να είναι κοντά στα παιδιά της. Και τώρα πια, μετά από δυο χρόνια, που πέρασαν από την απόφαση να χωρίσουν, βγήκε και η επίσημη απόφαση του διαζυγίου τους…

READ more