Διαζύγιο “βόμβα”! Jennifer Aniston και Justin Theroux χώρισαν

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο μετά από 2,5 χρόνια γάμου. Η ανακοίνωση ήρθε από τον επί χρόνια συνεργάτη της ηθοποιού και υπεύθυνο για τις δημόσιες σχέσεις της, Stephen Huvane.

Η ανακοίνωση για το διαζύγιο
«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω εικασία, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε το χωρισμό μας. Αυτή η απόφαση ήταν κοινή και πάρθηκε με αγάπη στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δυο πολύ καλοί φίλοι που αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους σαν ζευγάρι αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη φιλία μας.

Υπό κανονικές συνθήκες θα το κάναμε αυτό ιδιωτικά αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία να εικάσει και να ανακαλύψει, θέλαμε να αποκαλύψουμε την αλήθεια απευθείας. Οτιδήποτε άλλο δημοσιευτεί για εμάς δεν θα είναι απευθείας από εμάς, θα είναι κάποιου άλλου το φανταστικό αφήγημα. Πάνω απ’ όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Μάιο του 2011. Αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2012 και παντρεύτηκαν σχεδόν… μυστικά στις 5 Αυγούστου 2015. Χώρισαν μόλις τέσσερις μέρες αφού η jennifer Aniston έκλεισε τα 49 της χρόνια και αποφάσισαν να το ανακοινώσουν από κοινού.

Read More