Διαζύγιο – “βόμβα” στο Hollywood! Ο Channing Tatum και η Jenna Dewan χωρίζουν μετά από εννέα χρόνια γάμου

Άλλο ένα διαζύγιο – “βόμβα” στο Hollywood, το οποίο δεν περίμενε κανείς! Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, ο Channing Tatum και η Jenna Dewan Tatum ανακοίνωσαν από κοινού την απόφασή τους να χωρίσουν μετά από εννέα χρόνια γάμου και την απόκτηση μίας κόρης. Το πρώην ζευγάρι δημοσίευσε την ανακοίνωση, στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Instagram, αναφέροντας τους λόγους που αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.

Φυσικά, τόσο ο Channing όσο και η Jenna πρόκειται να κρατήσουν άριστες σχέσεις για χάρη της 4χρονης κόρης τους, Everly. Η ανακοίνωση έγραφε τα εξής:

«Αποφασίσαμε να χωρίσουμε σαν ζευγάρι. Ερωτευτήκαμε παράφορα πριν πολλά χρόνια και κάναμε μαζί ένα υπέροχο ταξίδι. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα σχετικά με το πόσο αγαπάμε ο ένας τον άλλον, αλλά η αγάπη είναι μια όμορφη περιπέτεια που αυτή τη στιγμή μας οδηγεί σε διαφορετικά μονοπάτια», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους. Από την άλλη ξεκαθαρίζουν πως ο χωρισμός τους δεν οφείλεται σε «μυστικά ή πρόστυχα γεγονότα».

https://www.instagram.com/p/BhFuWBaBGqc/?taken-by=channingtatum

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2006 στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Step Up» και παντρεύτηκε τρία χρόνια μετά, το 2009. Η τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν στις 6 Νοεμβρίου, στην πρεμιέρα της ταινίας ‘War Dog: A Soldier’s Best Friend’.

Read More

And More