Είναι μια ευκαιρία να ενημερωθεί το κοινό από τους αρμόδιους φορείς και γνώστες, σχετικά με την κοιλιοκάκη (coeliac disease) και την ευαισθησία στην γλουτένη, κυρίως μέσω της αναγνώρισης των συμπτωμάτων της ασθένειας τόσο σε ενήλικες, όσο και σε παιδιά. Η κοιλιοκάκη είναι μια ανοσολογική αντίδραση του οργανισμού στην κατανάλωση γλουτένης, μιας πρωτεΐνης που βρίσκεται στο σιτάρι, το κριθάρι και τη σίκαλη.
Διάβασε τη συνέχεια στο IATROPEDIA
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ