Δίκη Johnny Depp VS Amber Heard: Υπέρ του διάσημου ηθοποιού οι δύο πρώην του, Winona Ryder και Vanessa Paradis

Η δίκη στην υπόθεση του Johnny Depp εναντίον της εφημερίδας The Sun για ένα άρθρο που είχε γραφτεί το 2018 συνεχίζεται στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου. Στη χθεσινή εκδίκαση, μάλιστα, αναγνώστηκαν οι καταθέσεις των πρώην συντρόφων του διάσημου ηθοποιού, της Winona Ryder και της Vanessa Paradis, οι οποίες και τάχθηκαν υπέρ του, χαρακτηρίζοντας τα λεγόμενα της Amber Heard ότι την κακοποιούσε «φρικτά, ενοχλητικά και εξωφρενικά».

Η κατάθεση της Winona Ryder ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι «απολύτως σοκαρισμένη, μπερδεμένη και αναστατωμένη» μαθαίνοντας για τους ισχυρισμούς εναντίον του Johnny Depp και πρόσθεσε: «Η ιδέα πως είναι ένα απίστευτα βίαιο άτομο απέχει πολύ από τον Johnny που ήξερα και αγαπούσα. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτές τις κατηγορίες. Δεν ήταν ποτέ, μα ποτέ βίαιος απέναντί μου. Δεν ήταν ποτέ, μα ποτέ υβριστικός απέναντί μου. Δεν ήταν ποτέ βίαιος απέναντι σε κανέναν που να έχω δει». Και συνέχισε: «Δεν θέλω να αποκαλέσω κανέναν ψεύτη, αλλά από την εμπειρία μου με τον Johnny, είναι αδύνατον να πιστέψω πως τέτοιοι φρικτοί ισχυρισμοί είναι αληθινοί. Το βρίσκω εξαιρετικά ενοχλητικό, γνωρίζοντάς τον όπως εγώ».

Η πρώην σύντροφός του και μητέρα των δύο παιδιών του, Γαλλίδα ηθοποιός Vanessa Paradis, με την οποία ήταν μαζί για περισσότερα από 14 χρόνια δεν θα μπορούσε με τη σειρά της να μη στηρίξει τον χολιγουντιανό σταρ: «Στα γυρίσματα των ταινιών, οι ηθοποιοί, οι σκηνοθέτες και ολόκληρο το συνεργείο τον λατρεύουν επειδή είναι ταπεινός και σέβεται τους πάντες, ενώ είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε δει».

Φωτογραφίες: Splash/Ideal Image

Read More

And More