Δίκη Καρκά: Ερωτικά βοηθήματα και ένταση με υβριστικές φράσεις

Στο βήμα του μάρτυρα βρέθηκαν η αρραβωνιαστικιά του οδηγού ταξί η οποία έζησε δίπλα του όλα όσα συνέβησαν αλλά και ο πατέρας του δράστη ο οποίος εμφανίστηκε πεπεισμένος για την αθωότητα του παιδιού του.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο η αρραβωνιαστικιά του νεαρού οδηγού ταξί περιέγραψε την άσχημη κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο σύντροφος της. «Εκεί που κάθομαι απέξω και τον εξετάζουν, ακούω ουρλιαχτά, βγήκε ωρυόμενος «τι κάνανε σε μένα», έκλαιγε ήταν σε άθλια κατάσταση» είπε εξηγώντας ότι «μας είπαν ότι τον έχουν πειράξει από πίσω με θλον όργανο».

Η μάρτυρας η οποία εξακολουθεί να διατηρεί σχέση με το θύμα, τόνισε πως «αυτή ήταν η χειρότερη μέρα. Δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα του είχε κάνει τέτοιο πράγμα, φοβόταν μόνο μην τον κλέψουν. Όταν μπήκε στον ιατροδικαστή βγήκε άλλος άνθρωπος, δεν μπορούσε να μιλήσει! Του είχαν πεταχτεί οι φλέβες».

Ο πατέρας του γνωστού, ηθοποιού, καταθέτοντας στο Δικαστήριο, υποστήριξε πως ο γιος του είναι αθώος. «Δεν είναι δυνατόν ο Γιώργος που δεν πειράζει μύγα να έχει κάνει τέτοιο πράγμα και γι αυτό κι έχω φέρει αποδείξεις» τόνισε ο μάρτυρας, ρίχνοντας βολές προς την πλευρά του οδηγού ταξί.

Πηγή: Newsit

Read More

And More