Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη και Αναστασοπούλου πιασμένες χέρι χέρι στο δικαστήριο – Βίντεο

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Μετά από σχεδόν 10 μήνες ακροαματικής διαδικασίας, αναβολές και καθυστερήσεις για διάφορους λόγους, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης θα απολογηθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου από νωρίς το πρωί επικρατεί το αδιαχώρητο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε στο δικαστήριο, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο και τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου. Όπως και τις προηγούμενες φορές, δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.

Σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έφτασαν πιασμένες χέρι-χέρι στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Στο δικαστήριο βρέθηκαν και η Εβελίνα Παπούλια και η Τζένη Διαγούπη. 

Όπως είπε ο δημοσιογράφος Βασίλης Βρυώνης στο Mega Καλημέρα, ο οποίος συνομίλησε με τη συνήγορο υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, η Κική Μπακιρτζίδου του πρότεινε αντί απολογίας να πάρει τα πρακτικά της δίκης και να διαβάσει τις καταθέσεις των τριών καταγγελλουσών προκειμένου να δείξει τις αντιφάσεις, σύμφωνα με την υπεράσπιση.

«Δύο χρόνια μετά ο Πέτρος Φιλιππίδης σπάει τη σιωπή του, σε μία ποινική διαδικασία που κράτησε 10 μήνες και άκουσε πάρα πολλά χωρίς ποτέ να απαντήσει σε όσα έχει ακούσει. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει υποστεί μεγάλη βλάβη στην υγεία του, έχει χάσει την ελευθερία του για ένα διάστημα και μην ξεχνάτε ότι είναι ένας άνθρωπος που λέει από την πρώτη στιγμή ότι δεν έχω κάνει οποιοδήποτε αδίκημα» είπε η Κική Μπαρκιτζίδου στους δημοσιογράφους.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More