Δίκη Πισπιρίγκου: Κούγιας σε Δασκαλάκη – «Ποιος ήθελε να γίνει τραγουδιστής ενώ ήταν οδηγός; Ποιος επεδίωξε διασημότητα;»

Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον Αλέξη Κούγια να θέτει καταιγισμό ερωτημάτων στον πρώτο μάρτυρα της υπόθεσης, Μάνο Δασκαλάκη.

Το TLIFE μεταδίδει όλα τα κρίσιμα ερωτήματα και τις απαντήσεις του εν διαστάσει συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τη δικαστική αίθουσα.

Δες παρακάτω:

Οι γιατροί στο νοσοκομείο, στο Παίδων, έχουν μηνυθεί από εσάς για την υπόθεση της Μαλενας;Όχι! Έχω κάνει κατά παντός υπευθύνου! Γιατί οι γιατροί δεν είχαν βρει ηπατική ανεπάρκεια και η κυρία Τσάκωνα βρήκε! Και έκανα για να βρεθούν τα αίτια που πέθανε το παιδί μας!Στο χρονικό διάστημα από τον πρώτο θάνατο μέχρι τον τρίτο, ποιες ήταν οι σχέσεις σας με την κατηγορούμενη;Μέτριες.
Άρα πριν ήταν άριστες;ΝαιΓνωρίζετε ποιο είναι το κίνητρο;Η απόπειρα είναι διεκδίκηση και αργότερα εκδίκηση.Αυτό λέει; Θα σας διαβάσω ακριβώς! «Η κίνητροδοτηση της κατηγορούμενης….» λέει ο εισαγγελέας ότι το κίνητρο είναι για να έχει κτίσει με εσάς. Ενστερνίζεστε αυτά που λέει η παιδοψυχολόγος;Αν το γνώριζα θα είχα αποτρέψει πολλάΆλλο ρώτησα! Ποιος έβγαινε στη δημοσιότητα; Ποιος ήθελε να γίνει τραγουδιστής ενώ ήταν οδηγός; Ποιος επεδίωξε διασημότητα;Ήταν η ενασχόληση μου το τραγούδι! Δεν επεδίωξα δημοσιότητα!Γνωρίζετε γιατί προφυλακίστηκε η κυρία κατηγορούμενη; Τι λέει το βούλευμα;Όχι ακριβώς…

Λέει ότι τα παιδιά ήταν ναρκισσιστική προέκταση του εαυτού της. Και λέει ότι δεν πρέπει να αποφυλακιστεί. Και λέει ότι αν είναι ελεύθερη θα σκοτώσει όλους τους συγγενείς της. Το θεωρείτε σοβαρό αυτό; Σας έχει απειλήσει ποτέ εσάς; Τη μητέρα της;Όχι, ποτέ.
Εσείς για τις συνθήκες θανάτου της Τζωρτζίνας έχετε καμία άποψη εκτός από το βούλευμα;ΌχιΤην επιλογή δωματίου ποιος τη να αποφάσισε;Το νοσοκομείο.
Με την κατηγορούμενη επικοινωνούσατε στο νοσοκομείο;Ναι, την έπαιρνα τηλέφωνο και βίντεο κλήσειςΕργαζόσασταν τότε;ΝαιΠόσες δουλειές έχετε αλλάξει;Πολλές, πάντα έψαχνα να βρω καλύτερη. Τότε ήμουν 2 χρόνια.
Πότε τραγουδούσατε;ΠεριστασιακάΗ κατηγορούμενη σας στήριζε;ΝαιΤο χρονικό διάστημα από τον θάνατο της Μαλένας και έπειτα, ποια ήταν η αιτία που ταράχτηκε η σχέση σας;Στο ότι δεν αντιμετωπίσαμε κάποια πράγματα σωστά

Πόσα χρόνια είναι ο γάμος σας;Μέχρι την αίτηση του διαζυγίου, 10.
Πώς θα τη χαρακτηρίζατε; Κοινωνική ή ακοινώνητη;Ακοινώνητη. Ακοινώνητη ως προς τον κόσμο!Σας απέτρεψε ποτέ να κάνετε παρέα με τους φίλους σας; Να παίξετε ποδόσφαιρο; Να διαλέξετε δουλειά;Όχι! Βέβαια στα πάντα ακολουθούσε και η ίδια!

Μετά τον θάνατο της Μαλένας πως είναι οι σχέσεις σας; Έχουν διαταραχτεί σε επίπεδο να χωρίσετε;Και ναι και όχι, όπως φαίνεται από τη συνέχεια όχιΜετά από κάποιους μήνες από τον θάνατο της Μαλένας αποκτήσατε παιδί. Πως γίνεται οι σχέσεις σας να είναι διαταραγμένες;Παρακολουθήσαμε την ψυχολόγο του σχολείου που μας είπε η Τζωρτζινα να έχει αδερφάκι. Και μετά από πολλές σκέψεις είπαμε να αποκτήσουμε παιδί γιατί θέλαμε το καλό του παιδιού μας.

Read More

And More