Με δική της καθημερινή εκπομπή η Ζέτα Δούκα! Σε ποιο κανάλι θα την βλέπουμε;

Με δική της καθημερινή εκπομπή η Ζέτα Δούκα! Σε ποιο κανάλι θα την βλέπουμε; | tlife.gr

Η Ζέτα Δούκα μπορεί να είναι ταγμένη στο θέατρο και στην τέχνη, όμως έχει και μια ακόμη μεγάλη αγάπη, αυτή της παρουσίασης. Κατά καιρούς την έχουμε δει να είναι στην κεντρική παρουσίαση διαφόρων εκπομπών και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, ετοιμάζεται γι’ ακόμη ένα βήμα.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια λοιπόν, επανέρχεται αισθητά ανανεωμένη, για να συνεχίσει να μας ψυχαγωγεί, αλλά και να μας ενημερώνει μέσα από ένα καθημερινό ζωντανό και κυρίως γυναικείο magazino, από τη συχνότητα της ΕΡΤ.  Η Ζέτα Δούκα έχει κάνει τον τελευταίο καιρό αρκετές συναντήσεις με τους υπεύθυνους του κρατικού καναλιού κι έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση. Στα τέλη Φλεβάρη είναι έτοιμη να εισβάλει στις οθόνες μας κάθε μεσημέρι.

Ωστόσο, αυτή την περίοδο είναι σε αναζήτηση συνεργατών κι έτοιμη για νέα βήματα. Για την ώρα απολαμβάνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της και της κόρης της, αλλά και την επιτυχία στο θέατρο.

2017, σ ευχαριστώ για όλα όσα μου έδωσες! Με άφησες να βλέπω το μωρο μου να γίνεται παιδακι, να ακούω τα όμορφα λόγια του, να ζω την οικογένεια μου με υγεία και αγαπη, να χαίρομαι τους φίλους μου και να γνωρίζω και νέους , να περνάω όμορφα στην δουλειά μου και να κάνω και τον κόσμο να χαίρεται με αυτήν , να προσπαθώ να έρχομαι ακόμα πιο κοντά με τον εαυτό μου και να τον εκτιμώ γι αυτό που είναι. 2018 θέλω να συνεχίσεις έτσι και καλύτερα!!! Σε περιμένω με ανυπομονησία!!! Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Ας τον κάνουμε καλύτερο , αυτό αξίζει μόνο… ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #happynew2018🎉 #begrateful #behappy #behuman. ευχαριστώ @doroteamercuri για την υπέροχη φωτογραφία ✔️✔️

A post shared by zetadouka (@zetadouka) on

READ more

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου