Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου στον ΑΝΤ1: «Να μιλήσουν οι ειδικοί για στοιχεία, όχι ο Δασκαλάκης»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου από το πρωί της Τετάρτης 6/4 βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και επιβεβαίωσε πως ετοιμάζεται αίτηση αποφυλάκισής της, κατόπιν δικής της επιθυμίας. Σε αυτήν θα περιλαμβάνονται «καταθέσεις ειδικών που θα απαντήσουν στα όσα έγιναν μέσα στα δωμάτια των νοσοκομείων», δηλαδή αναισθησιολόγων και ό,τι άλλης ειδικότητας αφού «υπάρχει μεγάλο ιατρικό ενδιαφέρον για την υπόθεση».

«Είναι σαφής η ιατροδικαστική έκθεση», απάντησε ερωτηθείς για το αν η 33χρονη αποδέχεται την αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας, επιμένει ωστόσο στην «πάγια θέση της ότι, δεν ήξερε τι είναι ή ότι υπάρχει η κεταμίνη».

«Δεν προσδιορίζεται ο ακριβής χρόνος θανάτου της Τζωρτζίνας, άρα δεν μπορούμε να υπολογίσουμε το 20λεπτο, που είναι ο χρόνος δράσης της ουσίας. Αν δε λυθεί το πότε σταματούν οι λειτουργίες του οργανισμού του, δεν μπορούμε να ξέρουμε», συμπλήρωσε ο δικηγόρος και αναφερόμενος στην τοξικολογική εξέταση της 9χρονης είπε πως, «περισσότερο μας μπερδεύει, παρά δίνει απαντήσεις, γιατί δεν αναφέρονται οι ουσίες που είχαν χορηγηθεί για την ανάνηψή της, παρά μόνο η κεταμίνη».

Read More

And More