Δήλωση – “καρφί” για την Miley Cyrus! “Ο Liam Hemsworth αξίζει τα καλύτερα”

Η Elsa Pataky μιλάει για τον Liam Hemsworth και τον χωρισμό του από την Miley Cyrus. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε το μοντέλο και γυναίκα του Chris Hemsworth, αδελφού του Liam, στο περιοδικό «Hola!», δήλωσε ότι ο κουνιάδος της «αξίζει τα καλύτερα».

«Ο κουνιάδος μου είναι καλά… μετά από μια σχέση που είχε αφιερώσει 10 χρόνια από τη ζωή του, το αντιμετωπίζει πολύ καλά. Είναι ένα δυνατό αγόρι και αξίζει τα καλύτερα. Νομίζω ότι αξίζει πολύ περισσότερα», είπε. «Βρίσκει υποστήριξη στην οικογένειά του και έχει ενωθεί με τον αδελφό του, ο οποίος ήταν εκεί για να του δώσει όλη τη δύναμη που χρειαζόταν», πρόσθεσε η Pataky.

Η Elsa Pataky με τον σύζυγό της και αδερφό του Liam, Chris Hemsworth

Ο Liam και η Miley χώρισαν ξαφνικά τον Αύγουστο, μετά από μία σχέση δέκα χρόνων και έναν γάμο που κράτησε λιγότερο από έναν χρόνο. Η είδηση έγινε γνωστή όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της τραγουδίστριας να φιλάει στο στόμα την Kaitlynn Carter σε διακοπές που έκαναν στην Ιταλία.

Ο Liam Hemsworth κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 25 Αυγούστου. Φήμες θέλουν τον νεαρό ηθοποιό να είναι σε σχέση με την 22χρονη ηθοποιό Madison Brown, ενώ η Miley Cyrus έχει χωρίσει από την Kaitlynn και πλέον δηλώνει ερωτευμένη με τον 22χρονο τραγουδιστή Cody Simpson.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More