Δήμητρα Κατσαφάδου: «Φυσικά και συγχωρώ την απιστία, όλες το έχουν κάνει»

Καλεσμένη στο podcast της Μαρίας Σολωμού, «Για ελάτε στη Μαρία» βρέθηκε η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Η γνωστή επιχειρηματίας και χημικός, μεταξύ άλλων μίλησε, για τον αδερφό της, τον έρωτά της στο Πανεπιστήμιο αλλά και για την απιστία.

«Δεν μου αρέσει αυτό που ζω τώρα. Έχω έναν πολύ “κομπλεξικό” αδερφό. Είναι η δύναμη μου, εντάξει δεν το συζητάμε. Αλλά είναι έτσι ο άνθρωπος, δεν με αφήνει. Δεν μου κάνει αυτός, δεν μου αρέσει εκείνος. Επεμβαίνει και στα προσωπικά μου. Αυτός πρέπει να έχει “οιδιπόδειο”, κάπως με μάνα και αδερφή», είπε αρχικά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Εγώ έχω ένα απωθημένο και εκ φύσεως και επίκτητο. Δηλαδή, η μητέρα μου η αγαπημένη, η λατρεμένη, που είναι ευφυής αλλά σκληρή, μου έστελνε από μικρό παιδί αρκουδάκια και λουλούδια για να μην τα παρατήσω με το διάβασμα, γιατί πάθαινα καταθλιψούλες.  Δεν με άφηναν να βγω από το σπίτι. Μου έστελνε αρκουδάκια και λουλούδια, συχνά πυκνά μέσα στην εβδομάδα και υπέγραφε “Εγώ”», σημείωσε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Και πρόσθεσε: «Είχα στοχεύσει ένα παιδί που δεν με κοίταζε καν. Ο πιο όμορφος του χωριού. Αφού γύρισα από το Πανεπιστήμιο μου είπε αυτός “Πάντα σε πρόσεχα αλλά ήσουν λίγο μαμούχαλη. Πάντα μου άρεσε αυτή η διαφορετικότητα που δεν ήσουν σαν τα άλλα κοριτσάκια. Του λέω “μου έστελνες αρκουδάκια;” και μου λέει “Τι;”. Πάω στη μητέρα μου κλαίγοντας και της λέω “ρε μάνα, δεν μου έστελνε αυτός αρκουδάκια”.

Όσον αφορά την απιστία η Δήμητρα Κατσαφάδου τόνισε: «Φυσικά και συγχωρώ την απιστία. Όλες το έχουν κάνει».

Read More

And More